Blind keevitab juubelmatustel
Nädalavahetus poleks värviline, kui kurba sündmust poleks! Nii tuleb müts maha võtta ja kibedalt teatada, et ansambel Blind peab reedel Krahlis enda matuseid. Pärast reedet võivad fännid hellitada vaid õhkõrna lootust võib-olla kunagi saabuvale comeback-tuurile.
Lohutuseks nii palju, et matused toimuvad samal ajal Blindi 15. sünnipäevaga! Luigelauludena kõlavad Blindi parimad palad ja lahkumismarssi toetavad mürinaga B.D.Ö ja J.M.K.E.
Vaata lähemalt siit.

Tehke head!
Pühapäeval on võimalus head teha. Rahvusvaheline Naiste Klubi Tallinnas korraldab Radissonis juba neljandat korda unikaalse rahvusvahelise jõuluturu Jõulubazaar.
Ärge oodake sealt mullaseid kartuleid ja kirvega parajaks mõõdetud lihakäntsakaid! Lettide taha asuvad hoopis välisriikide saatkondade esindajad, kes pakuvad globaalselt tunnustatud, keelt alla viivaid hõrgutisi.
Lisaks loterii, kodused küpsetised, ehted, kunst, mänguasjad, taimeteed jne.
Oluline osa käibest läheb heategevuseks! Uuri lähemalt siit.

Tartus on kõik tasuta!
Head saab ka Tartus teha. Seda mitte nii peenelt kui Tallinnas aga vähemalt sama stiilselt. Eriti lahe on see, et kui oled teises ehk abivajaja rollis, võid samuti kohale minna.
Laupäeval avab end Väga Väga Vaba Turg, kus kõik on tasuta! Ostuvabale päevale pühendatud tasuta asjade turul antakse asjad ära rahaga rikkumata või vahetatakse omavahel vaheltkasu võtmata.
Ka ise võid oma tolmu korjava nodi kohale tuua. Ainsaks tingimuseks on, et pakutav asi oleks kasutamiskõlblik. Uuri siit.

Lastele saabub kultuur valutult
Haruldane juhus! Nädalavahetusel saab põngerjatele pakkuda kultuuri nii, et see neile meeldib!
Seda võimaldab juba täie auruga kihutav PÖFF ja selle Just Filmi Lastefilmide programm.
Et festivalil niigi raske orienteeruda, soovitaks kohe kahte head lastefilmi: "Groa needus" ja "Niko-tee tähtedeni". Infot leiab vastavalt siit ja siit.

Värvilist nädalavahetust!