Ameeriklased kogunevad taas
09.-11. juulil võtavad ameerika autode omanikud juba kümnendat korda suuna ilusa ja vaikse Haapsalu poole, et seal mõnusalt aega veeta.
Kes veel ei tea, siis American Beauty Car Show on Baltimaade suurim ameerika autode üritus, mille raames toimuvad näitus, kokkutulek, kontserdid ja kiirendusvõistlus. Lavalaudadele on seekord kutsutud Tarja Turunen (endine Nightwishi laulja), Pedigree, The Belka, Winny Puhh, Flat Top Rockets (FIN) jt.
Muu toreda hulgas toimub reede õhtul ka naiste cruising, kus "ameeriklaste" roolis tohivad olla ainult naised!
Pileteid saab osta SIIT!

Tegelikult kuulub nädalavahetus setodele
Setomaa ülemsootska on käesoleva aasta kuulutanud kosja ja pulma-aastaks. Nii kõlavadki laupäeval Värskas XII Seto Leelopäeval Eestimaa erinevate leelokooride esituses seto kosja- ja pulmalaulud.
Õhtul esineb ansambel Klapp, kelle seto-pärase muusika järgi saab tantsu keerutada.
Peoplatsil on avatud laste telk, toimub käsitöölaat. Linnud oksakestel siutsuvad veel, et peolt ei puudu ka kuulus seto koduõlu.
Lisaks toimub õhtul Värska Kultuurikeskuses ansambli Zetod III plaadi "Lätsi sanna" esitluskontsert. Lisainfot leiad SIIT!

Ölu ei ole ainult meeste jook!
Kellel Õllesummeri suurus ja sära ajab pea ringi käima, on oodatud väiksemale õllepeole - Õlletoobrile!
Maailma lihtsaim pidu ootab oma külalisi 9. ja 10. juulil Saaremaal, Oitme kadakasel karjamaal. Just siis riisutakse Saaremaa koduölle vahtu ja haugatakse suitsulesta, ristikheinal maandub mesilane ja kadakas torkab kõige mõnusamini.
Õlletoober 2010 programmis peituvad ansambel Vanaviisi, Margus Vaher&Alkeemikud, Smilers, Audru Jõelaevanduse punt, Lenna Kuurma, Apelsin, Ott Lepland, The Sun ja Kihnu Poisid. Lisaks veel peotäis kodumaiseid DJ-sid. Peale muusikalisele rõõmu selgitatakse välja ka Saaremaa parim koduölu 2010.
Uuri lähemalt SIIT.

Keskaeg on aegumatu
Tallinna vanalinnas võib nädalavahetusel kohata õitsva hansaaja hõngu rohkem kui tavaliselt. Nimelt on toimumas Tallinna XI Keskaja päevad.
Raekoja platsil toimub keskaja turg kauplejate ja meistrikodadega. Üles astuvad muusikud ja tantsijad lähedalt ja kaugelt. Toimub keskaegne rongkäik.
Niguliste mäelt võib leida lasteala kus toimuvad õpitoad, rüütliturniiri ja palju muud põnevat. Lisaks saab minna ekskursioonidele, õpikodadesse ja teatrietendustele.
Uuri SIIT!

Värvilist nädalavahetust!