Palun räägi meile pisut endast. Kui vana sa oled, millega tegeled, on sul ka huvitavaid hobisid? Kas pead end pigem introverdiks või ekstraverdiks, seltskonna hingeks või eelistad vaikselt jälgida?

Olen 28aastane ja töötan meedia alal. Iseloomustaksin ennast kui loomingulist ja lõbusat vaba suhtlejat, kuid isikliku elu poole pealt olen vägagi privaatne. Loen palju ja filme meeldib vaadata. Sporti teen, eelistatavalt vabas õhus. Jooksmine, rattasõit, igasugused veespordialad… Aeroobikad ja muud rühmatreeningud pole minu jaoks!

Minu suur kirg on reisimine — mulle meeldib näha ja kogeda, kuidas inimesed mujal maailmas elavad. Eelistan eksootilisi reisisihtkohti, aga hea meelega lähen ka tuntud suurlinnadesse.
Loomade ja lastega olen alati hästi läbi saanud. Mulle meeldib nautida head toitu ja ka endale meeldib süüa teha, katsetada.

Naudin muusikat ja olen tihe kontsertite külastaja. Kuulan palju erinevat muusikat ja ühte kindlat lemmikžanrit on raske välja tuua. Oleneb meeleolust, vahel meeldib rock, vahel house või popp.

Miks otsustasid osaleda Naisteka kohtingumängus? Kas oled ka varem pimekohtingutel käinud või tutvumisportaalides inimestega kohtunud?

Naisteka kohtimängu sattusin täiesti juhuslikult. Lugesin Naistekat ja otsustasin lihtsalt huvi pärast ankeedi täita. Ma pole mitte kunagi käinud pimekohtingutel ega kasutanud mõne kohtingufirma teenuseid, pole kunagi interneti teel kellegagi kohtunud… Kõik on käinud ikka päris elus n-ö näost näkku.

Mida ootad kohtingumängust ja milliste tunnetega lähed esimesele kohtingule?

Ootan huviga esimest kohtumist noormehega. Suuri ootusi ega lootusi pole. Kui ma sellest protsessist endale unelmate meest ei leia, siis vähemalt on üks põnev lugu, mida tulevikus rääkida ja võib-olla saan hoopis uusi sõpru juurde.

Milline on sinu suhteajalugu?

Varasemalt on minu elus olnud kolm tõsisemat suhet (üks neist on keskkooliaegne, mis läheb ka arvesse). Kõige pikem ja tõsisem suhe sai läbi, kuna tahtsime elus erinevaid asju ja ilmselt sai määravaks ka vanusevahe, mis hakkas mingi hetk suhet mõjutama.
Ma pole selline naine, kes hüppaks ühest suhtest kohe järgmisesse, lihtsalt sellepärast, et mitte üksi jääda. Saan iseendaga väga hästi hakkama ja oskan nautida ka üksiolemist. Arvan, et inimene peab kõigepealt iseendaga hästi läbi saama, ennem kui kellegi teisega oma elu jagama hakkab.

Milline on sinu unelmate mees?

Meeste juures hindan väga ausust, huumorisoone olemasolu ja härrasmehelikkust, ehk siis lihtsalt elementaarset viisakust. Ta peaks olema hoolitsetud ja ise endaga hakkama saama. Mulle meeldib kui mehel on elus mingi huvi või hobi, mis tal silmad särama paneb. Selleks võib olla kas mingi spordiala või markide kogumine, ükskõik mis. Ta võiks olla lugenud vähemalt ühte raamatut oma elus, mis ei oleks kooli kohustuslik kirjandus. Ta võiks olla reisinud ja laia silmaringiga.
Mulle ei meeldi alkoholilembesed lohakad “karuohakad” mehed, kes on stagneerunud arvamusel, et ainult naised on need, kes süüa teevad, koristavad ja pesu pesevad.
Välimuse osas mingeid piiranguid ei sea, aga siiamaani on minu pilk pidama jäänud pikka kasvu meestele.

Mis sa ise arvad, miks sa pole enda kõrvale veel “seda õiget” leidnud?

Ei oska vastata, aga ma usun, et ta on seal kuskil olemas ja varsti me kohtume!

Maria ja Joonase esimene kohting peaks aset leidma sel nädalal — siis selgub, kas noored näevad juba ühist tulevikku või tuleb Joonasele uus naine leida.

LOE KA: