1. Sportlane

Ta pole sekunditki rannas paigal — mängib jalkat, rannavollet, sulgpalli, nende vaheajal aga ujub.

Kuidas temaga tutvuda: Sportlane pöörab tavaliselt tähelepanu samasugustele aktiivsetele naistele. Kui tahad köita tema tähelepanu, säti ennast samuti võrkpalli mängima ja katsu vähemalt ühe korra pallile pihta saada.

Mida oodata: Seks sportlasega meenutab tavaliselt riistvõimleja etteastet või balletikooli vahepala. Ta imeb sinust välja kõik mahlad, keerab su sõlme, tõstab pea peale … Mida raskemini sooritatavam poos, seda rohkem see talle meeldib.

2. Igavesti näljane

Ta sööb kogu aeg. On selline tunne, et alles täna hommikul lõpetas ta näljakuuri ja püüab vahepeal kaotatut tasa teha.

Kuidas temaga tutvuda: Palu teda näiteks appi arbuusi lahti lõikama, ning siis juba kutsu teda ka maitsma, usu — ära ta ei ütle.

Mida oodata: Jälgi, kuidas ta sööb. Kui ta mälub aeglaselt, nautides iga suutäit, siis ei jäta ta sind voodis hooletusse. Suurepärane seks pika eelmängu ja õrnustega on garanteeritud.

Kui ta aga kugistab kõik kiiruga alla ja vaatab uuesti näljase pilguga ringi, siis saab ka seks olema kiirustav ning ta lõpetab sinuga samakiiresti kui kadus keedumuna tema kurku.

3. Jahimees

Jahimees jälgib tumedate päikeseprillide tagant kõiki rannas viibivaid naisi. Tundub, nagu ta oleks lõputu valikuga kaupluses.

Kuidas temaga tutvuda: Ta on randa tulnud vaid selleks, et leida järjekordne ohver. Seepärast kõik, mis teilt nõutakse, on sattuda tema vaatevälja.

Mida oodata: Jahimees on enesekindel ja teab oma hinda. Ta on seksis väga kogenud. Võid oodata head seksi, aga ainult üheks ööks. Ta ei suuda piirduda saavutatuga ning jätkab vallutusi.

4. Kunstnik

Ta ehitab liivalosse, otsib merikarpe, kaevab auke või matab ennast liiva alla.

Kuidas temaga tutvuda: Kõigepealt vaata ringi, äkki ta puhkab koos lastega. Kui ta aga on üksi, siis ühine temaga julgelt liivalossi ehitamises.

Mida oodata: Oota lustakat seksi loosimiste ja eksperimentidega. Tal praktiliselt puuduvad kompleksid. Ta suhtub seksi kui mängu ja ootab partnerilt sedasama. Just temaga võid sa teoks teha oma meeletumad seksuaalfantaasiad, mis teistele meestele veidrad tunduvad.

5. Eneseimetleja

Ta tegeleb kogu aja eranditult ainult eneseimetlusega ning oma välimuse demonstreerimisega. Ta võtab lebades omaarust ahvatlevaid poose, pungitab muskleid ning määrib end pidevalt päikesekreemiga.

Kuidas temaga tutvuda: Palu teda appi omale päikesekreemi seljalemäärimisel ning seejärel paku talle samasugust vastuteenet. Kiida tema figuuri, muskleid või veel midagi. Ja ära juhi jututeemasid enda peale. Kui ta ei reageeri su tähelepanuavaldustele, ära kurvasta — äkki talle naised kui seksiobjekt üldse ei meeldigi!

Mida oodata: Isegi orgasmi ajal mõtleb see mees, kuidas ta praegu kõrvalt paistab, ning vaevalt et ta küsib, kas sul hea oli. Pigem kõlab küsimus pärast: Noh, kuidas ma olin?

6. Lugeja

Tal on kaasas raamat või ajakiri või ajalehed ning rohkem pole talle midagi vaja (või vähemalt paistab nii esmapilgul).

Kuidas temaga tutvuda: Sa pead hiilgama oma eruditsiooniga teda huvitavas valdkonnas. Kuigi, sama, võib ka mängida lollikest ja paluda tal selgitada selle raamatu ideed.

Mida oodata: Sõltub sellest, mida ta loeb. Kui see on tõsine ajaleht või paks raamat, siis vaevalt et ta teile üldse tähelepanu pöörab. Seksi suhtub selline mees asjalikult, ilma igasuguste emotsioonideta.Kui ta aga ühe silmaga vaatab Maajat ja teisega piilub rannas ringi, siis pole kahtlust — teie ees on seesama jahimees, ainult et puhkusel.

7. Pervert

Ta istub ühe koha peal, eest mustad läbipaistmatud päikeseprillid. Eemalt võib jääda mulje, et ta imetleb sillerdavat silmapiiri, kuid ära lase end petta — ta vaatab vasakule ja paremale, piidleb tisse ja tagumikke.

Kuidas temaga tutvuda: Me ei soovita temaga tutvust sobitada.

Mida oodata: Kui temast mööda juhtud minema, siis tema pilku sinu tagumikul.

8. Nalja- ja napsivend

Ta tuleb randa, kaasas 15 pudelit õlut. Kaks tundi hiljem on need otsas ning tüüp lällab ja laulab kõva häälega, kommenteerib kõike ja kõiki, itsitab ja räuskab naerda ning annab endast parima, et kõik rannasviibijad tema olemasolust teadlikuks saaksid.

Kuidas temaga tutvuda: Mine temast lihtsalt mööda ja naera tema naljade peale.

Mida oodata: “Täitsa p****s, r***k, mul on räme pohmell, t**a, kus eile sai ikka joodud!”

9. Grillitud vanamees

Igas rannas on üks selline. Ta jalutab ühele ja teisele poole ja puusadel rippuvad välja veninud susped paljastavad kilomeetrite kaugusele näha oleva päevitusrandi. Ta on pruunim kui ükski teine inimene terves rannas.

Kuidas temaga tutvuda: Hakka samas suunas ja tempos jalutama kuni ta märkab, et temaga kaasas käid.

Mida oodata: Põnevaid elu- ja rannalugusid, mida ta endasse aastatepikkuse edasi-tagasi käimisega kogunud on.

10. Vetelpäästja

Tema lihastega ei suuda võidelda ükski teine rannas viibiv mees. Õnneks on tal jalas erkpunased püksid, mistõttu ei kao ta sul silmist! Sa lausa ootad, et keegi hätta satuks, et sa näeks teda endast mööda jooksmas…

Kuidas temaga tutvuda: “Kaota” ära oma sõbrad ja palu tal aidata sul nad üles otsida. Tema ju ei pea teadma, et sa tulid randa üksinda. Uppumise teesklemise peale ta tõenäoliselt vihastab.

Mida oodata: Ka seksi ajal vaatab ta aknast välja ning on pidevalt valvel — äkki keegi on hädas ja vajab päästmist