KÕIGE esimesed lood ilmusid Delfi tollases Naistelehes 28. novembril 1999. Tuletame esmalt need meelde:

Ja nüüd meie kõige-kõige-kõigemate juurde! Siin on artiklid, mida on Naistelehes/Naistekas läbi aastate kõige enam loetud, jagatud ja kommenteeritud!

Aasta 2002

Jaanipäevaeelne lugu sellest, mida erinevat tüüpi mehed ütlevad ja mida nad sellega tegelikult mõtlevad, erutas lugejate meeli rohkem kui ükski teine artikkel terve aasta jooksul. Tegu on teemaga, mis kuulub Naisteka klassikasse — kuni keegi pole välja mõelnud 100% paikapidavat ja täpset tunnete, mõtete ja lausete sõnastikku, mis paneks ühe sugupoole mõtted teise sugupoole keelde ümber, jääme sel teemal veel pikalt arutlema.


Aasta 2003

2003. aasta suurprojektiks Delfi Naistelehes oli Aasta Kaalujälgija valimine. Delfi Naistelehe lugejad said osalejate seast valida oma lemmiku ning huvi osalejate edulugude ning hääletamise vastu oli nii suur, et tõstis artikli aasta loetumaks. Pole ka ime — kehakaal, nii enda kui teiste inimeste oma, on Naisteka lugejatele alati väga suurt huvi pakkunud ja seda eriti enne rannahooaja algust. Praeguseks on osalejate soovil nende kohta käiv info meie veebist maha võetud.

Aasta 2004

2004 oli nii TV3`s kui Naistelehes Naistevahetuse aasta. See oli esimene kord, kui vaatajate silme ette toodi kahe erineva pere elud ning loomulikult oli lugejatel teiste magamistubadesse eriti huvitav piiluda ja veel huvitavam pärast anonüümselt sõna sekka öelda. Naisteleht pakkus lugejatele võimaluse Eestis esimest hooaega eetrisse jõudnud ja niivõrd erakordsele reality-showle virtuaalselt kaasa elada, tutvustades põhjalikult osalejaid, lahates saadetes üles kerkinud probleeme ja küsimusi ning kutsudes lugejaid üles arutlema ja kommenteerima. Eriti kirglikuks kiskus tüli Heinari ja Erika ning Ilona ja Varmo vahetus, kus kokku said nii erineva maailmavaate ja põhimõtetega inimesed, et kiskumist jätkus veel kauaks pärast saadet. Loe lisaks: Naistevahetus: Miks just meid halvana näidati? Kahjuks ei ole artiklites olevad videod Delfist mittesõltuvatel põhjustel enam järelvaadatavad.


Aasta 2005

Veebibeebi!

Projekt, millega Delfi Naisteleht paljude eestimaalaste teadvusesse ja südamesse jõudis, oli enneolematu — Keiu, kes pidas meie portaalis rasedusblogi, lubas ka esimese eestlasena kaamerate ees lapse ilmale tuua ning sünnitust Fertilitases said otseülekandes vaadata kõik soovijad!

Veebibeebi blogiga saad tutvuda meie teemalehel Veebibeebi ja sünnitusest kirjutab Keiu ise pikemalt: VEEBIBEEBI: Sünnitus Keiu silme läbi

Naisteka 10.sünnipäeva puhul otsis Naistekas Keiu üles ning uuris, kuidas vahepeal läinud on. Loe siit:  Veebibeebi ema Keiu sünnitas avalikkuse silme ees, aga kodu rajas metsa



Aastad 2006 ja 2007

Presidendiball

Peeglike, peeglike seina peal, kes on kaunim naine kogu presidendiballil? Nagu see, kui palju keegi kaalub, huvituvad naised ka sellest, mis rivaalidel seljas on. Pingviinide paraad ehk Vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtt on läbi aastate olnud moegurmaanide ja klatšimooride maiuspala! Aastatel 2006 ja 2007 ei ajanud Naisteka lugejaid ükski lugu rohkem kihevile kui ballikajastused.

Presidendi vastuvõtt kostüümis ja pildis — vaata fotosid ja tuleta meelde, millised kleidid, soengud, kingad ja kotid lugejate meeli 2006.aastal erutasid:

Kes oli presidendiballi kauneim leedi aastal 2007?  — tegime sulle uue galerii, et saaksid mälu värskendada ja 2007.aasta kleidiparaadi uuesti üle kaeda:


Aasta 2008

Ja taaskord tundsid Naisteka lugejad kõige suuremat huvi selle vastu, kellel on õnnestunud kõige rohkem kilosid kaotada ning mis veel põnevam — KUIDAS on võimalik maha võtta 10, 20 või isegi 30 kilo?! Vaata videot ka, Aasta Kaalujälgija 2008 tiitli võitnud Krista Poolakese räägib, kui keeruline see oli ja milliseid nippe-nõkse tema ideaalkaalu saavutamiseks kasutas!

Aasta 2009

Naisteka legendaarne kolumnist Mahvalda võttis selles kirjatükis kokku naiste elu neli kõige tähtsamat s-tähega sõna. Mahvalda on Naisteka kolumnistidest ilmselt kuulsaim, legendaarseim ja tsiteerituim. Tema lood ajasid naerma või vihale, panid kulmu või õlgu kergitama, aga mis peamine — ei jätnud kedagi külmaks! Kui vajad head annust elutervet huumorit ja sarkasmi, saad Mahvalda surematute teostega tutvuda või neid uuesti meelde tuletada Delfi teemalehelt Mahvalda. 

Foto: Reuters

Aasta 2010


Horoskoobid on miski, milleta ükski korralik Naistekas vastu ei pea. Aastal 2010 tõestasid lugejad seda sellega, et klikkisid selle aasta ennustuse kõige huvipakkuvamaks artikliks terve aasta jooksul. Me lubame, et nii huvitavaid ja naljakaid kui tõsiseid ja täppi minevaid horoskoope saate Naistekast lugeda ohtralt ka selle aasta lõpus!



Foto: Panthermedia/Scanpix


Aasta 2011

Naisteka kolumnist Kerttu Rakke üllatas meid kõiki, kui ühel õhtul saime krimiuudistest lugeda, kuidas kirjaneitsi oli purjus peaga autorooli läinud ning mis veel hullem — autos viibis ka tema väike tütar. Palusime Rakkel selgitada, mis, miks ja kuidas juhtus ning tema aus ja avameelne pihtimus läks lugejatele südamesse.


Aasta 2012

Horoskoopidest veel olulisem on Naistekas ainult üks teema — suhted! Kes, kellega ja mis tingimustel sobib? Kuidas leida endale õige kaaslane? Kust ma tean, et just TEMA ongi see minu härra Õige? Paneme need kaks teemat kokku ja saamegi 2012.aasta megahiti — sobivushoroskoobi. Kas sina oled juba välja uurinud, millise tähemärgi esindajaga sul kõige parem klapp on ja kellega pole üldse mõtet hakata asju ajamagi?


Aasta 2013

Eesti mees on vaikne ja talub palju. Kui aga plahvatab, siis ütleb nii, et on öeldud! See mees, kes kirjutas meile anonüümse kommentaari, mille toimetaja teiste seast esile tõstis, kirjutas end oma ausa, avameelse ja südamest tulnud vihapurskega Naisteka lugejate südamesse. Mehed plaksutasid käsi, et lõpuks ometi keegi suu lahti tegi, naised vajusid häbist maa alla ja vaidlesid, kuis jaksasid.

Foto: Panthermedia