Yin
-tüüpi nägu on kitsas või ovaalne, suurte bämbi-silmadega, väikeste kõrvade ja täidlase suuga. Olete tundlik, mitmekülgne, intuitiivne ja kunstipärane. Teie energia on väga muutuv: mõnel päeval tahate ainult magada või lugeda, teisel tormate ringi nagu maniakk. Peate end taltsutama, muidu võite kergesti närviliseks muutuda.

Tüüpiline Yang-nägu on lai või kandiline, suurte kõrvade, väikese suu ja lähestikku asetsevate silmadega. Olete väga energiline, aktiivne, sportlik ja praktiline — tõeline tegudeinimene.

  • Naine

    Juuksed. Kui teie juustepiir on M-kujuline, meeldib teile olla tähelepanu keskmes. Lai ja sile laup näitab, et õpid kõike kiiresti. Mida laiem ja siledam see on, seda intelligentsem oled. Tihedad ja tugevad kulmud näitavad elujõulisust. Kui nad on väga võlvis (nagu Marilyn Monroe’l), siis osutab see tormilisele armuelule.

    Lähestikku asetsevad silmad näitavad intensiivset isiksust. Mida suuremad ja laiemal on silmad, seda kõhklevam ja hajameelsem kipute olema, samuti näitate kiiresti oma emotsioone.

    Kõrvad näitavad füüsilist ja vaimset olukorda üldiselt, samuti neerude tervist. Mida suuremad kõrvad, seda tugevam kehaehitus. Kõrvad, mis on tihedalt pea ligi, näitavad head füüsilist ja vaimset tervist.

    Huuled. Kui teie ülahuul on suurem kui alumine, on teil suurem vajadus olla armastatud kui armastada. “Roosinupp” reedab tõelise romantiku. Kui suunurgad kerkivad ülespoole, olete aus inimene.

    Terav lõug näitab, et olete mine-ja-võta tüüpi. Lohuke lõual kinnitab, et olete kontrollija tüüp.

  • Mees

    Vertikaalsed kortsud laubal osutavad kannatamatule iseloomule. Nad võivad näidata ka probleeme maksaga. Tihedad kulmud näitavad seksuaalset vitaalsust. Kui teie kulmud jooksevad kokku, olete mees, kelle elus domineerib ema mõju.

    Kortsud silmade ääres on märk, et soovite olla salapärane ja privaatne. Lähestikku asetsevad silmad näitavad egotsentrilisust.

    Kui kõrvad on pea ligi, olete hea kuulaja. Mehed, kellel on väikesed väljaulatuvad kõrvad, on väga egoistlikud. Suured lihavad kõrvad näitavad tugevat kehaehitust.

    Huuled. Kitsad ja kokkupigistatud huuled näitavad, et inimene on emotsionaalses ja rahalises mõttes kokkuhoidlik. Kui ülahuul on laiem, on teile tähtis, et partner tunneks end alati armastatuna: laiem alahuul viitab sellele, et ootate ise armastust. Väljapoole ulatuva alumise huule omanik võib kergesti osutuda ebameeldivaks ja pahuraks tüübiks.

    Kui lõuas on lohuke, olete jõuline ja domineeriv isiksus.

    Nina. Suur ja lai nina väljendab auahnust, väike aga ettevaatlikkust. Allapoole kumerduv nina on kannatamatuse tunnis. Kitsa ninajuure omanik võitleb alati enda materiaalse heaolu eest, laia nina puhul koguneb jõukus kergemini.