Briti emadele suunatud internetiportaal viis hiljuti läbi uuringu oma külastajate seas ning tulemused olid lihtsalt õõvastavad. 80% 1600st vastanud naisest ei olnud seksuaalsest vägivallast politseile teada andnud, 29% neist polnud sellest rääkinud isegi oma perele ega parimale sõbrale. Neli vaprat naist selgitasid, miks nad otsustasid vaikida.

21aastast Danielle`i vägistas kaks korda tema isa lähedane sõber. Tüdruk oli sel ajal kuueaastane! Esimest korda lähenes mees tüdrukule, kui Danielle oli vaid nelja-aastane. Mees puges tema juurde voodisse ning esimesel õhtul vaid kallistas teda, järgnevatel öödel ajas juba käe öösärgi alla ning sealt edasi läks olukord juba väga rõvedaks. Katsumisest ja oraalseksist mehele ei piisanud, ta vägistas tüdrukukest kaks korda, hoides lapse suud nii kõvasti kinni, et tüdruk pelgas lõualuu murdumist.
Danielle ei rääkinud juhtunust oma vanematele, sest vanemad usaldasid meest ning ta lubas maha lüüa lapse kuldkala ja kassi, kui Danielle peaks suud paotama… ja kuueaastasena ei teadnud väikene lapseke, kelle poole sellise murega pöörduma peakski.
Kui Danielle oli 16, vägistati tema sõbranna. Siis mõtles ta esimest korda, kas peaks samuti oma loo ära rääkima. Sõbranna vägistaja võeti kinni, süüdistusest loobuti üsna kiiresti ja politsei süüdistas tüdrukut mehe ahvatlemises.

52aastast Tessat ründas 11 aastat tagasi tema kohtingukaaslane. Tessale jättis mees algul väga hea mulje ning nende esmakohting möödus meeleolukalt ja armsa head-ööd-musiga, kui mees oli ta koju saatnud. Kuid järgneval õhtul ilmus mees kohale etteteatamata, lükkas Tessa esikupõrandale pikali, rebis naisel riided seljast ning vägistas ta. Kui tegu tehtud, lahkus mees sõnadega “näeme veel” ja Tessa pani tähele, et ta ei saanud arugi, et on just saanud hakkama jõletu teoga. Naine ei teatanud rünnakust politseile. “Ma ei suutnud uskuda, et sellised asjad võivad juhtuda ka minuvanuste naistega. Ma teadsin seda meest, käisin temaga väljas, rünnak toimus minu kodus — kes oleks mind uskunud?”

56aastane Barbara aga kannatas 12aastat oma abikaasa seksuaalseid rünnakuid. Esimene rünnak toimus siis, kui Barbara oli kolmandat kuud rase ja seksimiseks polnud tuju — Joseph lükkas ta voodisse ja võttis sellise jõuga, et Barbara oli hirmust kange. Järgmisel päeval ähvardas mees teda tappa. Naine veenis end, et see oli vaid ühekordne intsident, kuid edaspidi hakkasid Josephi raevuhood korduma iga paari kuu järel, lisandusid ka löögid näkku ja kõhtu. Barbara vigastused said küll arsti juures üles märgitud, kuid vägistamisest ei julgenud naine rääkida — ta pelgas oma abikaasat ja ka endale tunnistamist, et nende pealtnäha perfektne abielu ei olegi nii perfektne. Pealegi — abikaasad ju peaksidki seksima!

23aastane Terrie on kambavägistamise ohver. 16aastasena tungisid talle kallale kolm poissi, keda ta varem teadsid ja kes olid ta kutsunud nendega koos aega veetma. Terrie istus autosse ja kohe, kui uks sulgus, hüppasid poisid talle kallale. Autojuht oli poiss, keda Terrie pidas oma parimaks sõbraks. Hiljem lubasid poisid tüdruku maha lüüa, kui ta juhtunust kellelegi räägib. Lisaks sellele ei arvanud Terrie, et teda usutaks — poisid olid tema tuttavad, teismelised, ta oli nendega vabatahtlikult kaasa läinud.

Naistekas toob need lood teieni, armsad lugejad, et teie ei saaks osaks sellest hirmuäratavast statistikast. Kui teie kallal tarvitatakse füüsilist vägivalda või teid vägistatakse, ärge jätke seda enda teada ja pöörduge kindlasti politseisse!