1. Kuidas leida õige suurus?
Iga rinnahoidja on erineva suurusega, seega jälgi iga stiili puhul juuresolevaid soovitusi. Spordirinnahoidja peab olema rohkem pingul kui tavaline, sest ta on mõeldud olema sulle treeningu ajal toestuseks.

2. Millist tüüpi valida?
Rinnahoidjad, mis on tugevalt ümber ja suruvad rinna tugevamalt keha vastu on paremad väikserinnalistele naistele. Rohkem tavalist rinnahoidjat meenutavad rindu eraldavat varianti soovitatakse suurema büstiga daamidele.

3. Kas spordirinnahoidja muutub seljas ebameeldivalt märjaks?
Sel puhul on kaks võimalust. Kui valida rinnahoidja, mis on sünteetlistest materjalidest, siis enamasti on nad loodud endast niiskust välja ajama. Täiesti puuvillast variantide puhul aga jääb niiskus rinnahoidja sisse ning temast võib tõesti "märg lapp seljal" saada.

4. Kuidas vältida ärritust?
Ärritus võib tekkida higi ja hõõrdumise koosmõjul. Proovi leida võimalikult väheste õmblustega mudeleid, need aitavad selliseid nahavigastusi vältida.

5. Kuidas leida enda jaoks sobiv stiil?
Kui oled väga sportlik ja liikuv, siis vali mudel, mis tuleb su liigutustega kergelt kaasa. Kui vajad suuremat tuge, leia mudelid, mis on alt poolt toestatud.

6. Kui tihti peaks spordirinnahoidjat vahetama?
Kõik sõltub sellest, kui tihti sa teda kasutad. Üldiselt peaksid need rinnahoidjad kestma sama kaua kui paar tenniseid. Mida rohkem sa seda pesed, seda rohkem kaotab ta ka elastsust. Kui sa kannad teda igapäevaselt, tuleks vahetust teha poole aasta tagant.

Allikas: Yahoo Shine