See noor naine kasutas seksuaalselt ära kolme enda kõrges eas hooldatavat, filmis oma tegevust ja saatis videod oma peigmehele, sest ta oma sõnul “need videod pakkusid ta peigmehele rahuldust”.

Sethi ohvriteks olid kaks naist ja üks mees. Hooldusõde valis enda sõnul omale sellised ohvrid, “kes nagunii aru ei saa, mis toimub.” Politsei sõnul valis Sethi oma ohvriteks hooldekodu kõige abitumad asukad, kuid see ei tähenda, et nad ei saaks aru, kui neid seksuaalselt kuritarvitatakse.

Briti politsei kirjeldab Sethi’t kui kõlblustundeta ja manipulatiivset persooni. Nüüd on naine kümneks aastaks vangistatud — ta tunnistas kohtus ka üles need teod, mis ta ohvrite kallal korda saatis. Sethi kuritarvitas seksuaalselt oma kolme ohvrit 2014. aasta jaanuarist kuni 2015. aasta maini.

Sethi palgati hooldushaiglasse ametlikult õe abiks. Tema ülesandeks oli jälgida oma hoolealuseid ja teha korra tunnis kõigile oma hoolealustele visiit, et kontrollida, kas nendega on kõik hästi. Kuid selle asemel, et oma hooldusaluseid kontrollida, kuritarvitas Sethi neid seksuaalselt.

Sethi esimene ohver oli 80ndates eluaastates naine, kes põdes Alzheimeri tõbe. Politseini jõudnud videos kuritarvitas Sethi teda seksuaalselt järjest kolm korda. Sethi ohver polnud võimeline ennast kaitsma, aga politsei raporti kohaselt ta teadis, et temaga tehakse midagi kohutavat.

Sethi teine ohver oli 101-aastane dementne naine. Video, mis Sethi sellest kuritarvitamisest teinud oli, kestis üle seitsme minuti ja oli politsei sõnul äärmiselt šokeeriv. See video lõpeb nii, et Sethi tõmbab sõrmega üle oma ohvri huulte ja küsib: “Kuidas oli?” Kui seda videot kohtus näidati, võisid kõik kuulda, kuidas vana naine üritas selle peale midagi öelda, kuid Sethi ütles, et ta ei teinud midagi valesti. Nüüd kuulsid video vaatajad, kuidas vana naine vastas: “Teed küll.”

Sethi kolmanda ohvri, 80ndates eluaastates mehe naine istus ka ise kohtus ja pidi kõike kuulma ja nägema, mida Sethi tema abikaasaga tegi. Vana mees oli pime ja dementne, aga temagi sai aru, et toimub midagi kohutavat, sest videos oli selgelt kosta tema küsimus, et mis temaga toimub.

Politsei ülekuulamistel rääkis Sethi, et et ta armastab väga oma peigmeest ja teeks tema heaks kõike. Selle peale arreteeriti mainitud 32-aastane mees kahtlustatavana seksuaalsele kuritarvitamisele õhutamises, aga lasti varsti asitõendite puudumise tõttu vabaks.

Jube on mõelda, et see lugu oleks võinud vabalt välja tulemata jääda. Asi tuli välja ainult tänu sellele, et üks mees ostis kasutatud arvuti ja leidis sealt mingid jäljed mainitud videotest. Ta andis asja politseisse ja nii hargneski lahti see lugu, mis nii uurijad kui üldse kõik inimesed, aga eriti need, kelle lähedane hooldekodus on, õudusest tarretuma pani…

Kui tahad teada, milline Christina Sethi välja näeb, vaata tema pilte SIIT.

Allikas: Daily Mail