Võimalus oma keha ja vaimu tervendada

Nitya ja Ninad on Itaaliast pärit mantralauljad, kes läbi armastuse teineteise ja muusika vastu levitavad Itaalias mantrate laulmist viisil, mis ühendab mantra ekspressiivsuse koos bhaktiga - jooga stiil, mis viib südame õitsemisele läbi eneseväljenduse ja pühendumise. Teaduslikel uuringutel on kindlaks tehtud, et see praktika on tõhus alternatiivne tervendamisviis 21. sajandil. Märtsis tulevad nad ka Eestisse.

Nad laulavad iidseid sanskritikeelseid mantraid, aga ka muid spirituaalse traditsiooni mantraid, mis on tuntud nii budismis, sufi kultuuris, kui ka kundalini joogas. Nende viis laule esitada kaasab kogu olemist, keha ja hinge ning omab sarnast imelist tervendavat aspekti nagu ka meditatsioon, spirituaalsed otsingud ja teraapia.

Kontsertil tutvustavad nad mantrate laulmise originaalset viisi, ühendades meditatsiooni muusikaga. See praktika ülendab hingi ja toob meie ellu kingitusi.

Naistekas korraldab koostöös Nitya ja Ninadiga nii kontserdi kui ka õpitoa, kus muusikud ja mantralauljad oma tarkuseid jagavad. Kui sa soovid neist osa saada, siis: