1. Südamekujulised kommikarbid ja väikesed šokolaadisüdamed

Need on kallimad kui tavalised kommid ja šokolaadid, aga sisu on sama, kui mitte kehvem. Tegelikult ei ole kohustust sõpradele ja kallimale sõbrapäevaks tingimata just südamekujulisi maiustusi kinkida.

2. Ülehinnatud punased roosid

Küll lillemüüjatel on hea sõbrapäeval punaste rooside pealt terve varandus kokku ajada. Tegelikult on palju lahedam saada sõbrapäeval kollaseid tulpe või lillasid nelke — punane roos pole tõepoolest samuti kohustuslik, kuigi seda võib olla raske uskuda.

3. Ülipikad ja juustused Facebooki postitused

Oo, mu kallim on täiuslik, mu sõbrad on täiuslikud, ma armastan teid kõiki, ei suuda elada ilma teieta jne jne — ütle seda neile parem silmast silma, sotsiaalmeediasse postitatuna kõlavad sellised asjad tüütult ja magedalt.

4. Vallalise elu ülistavad Facebooki postitused

Pikk tiraad teemal, kui nõme on valentinipäev ja sina küll ei viitsiks kellegagi kaisutada päev otsa, on täpselt sama mage ja tüütu.

5. Hiiglaslikud mängukarud

Okei, tore on ju sellist saada, aga kuhu see pärast panna? Me ei ole ju enam viieaastased, et oma voodisse hädasti mängukarusid vaja on.

6. Eriti juustused romantilised komöödiad

Valentinipäeval tohib tegelikult normaalseid filme ka vaadata.

7. Surve vallalistele

Sulle avaldatakse enam-vähem kaastunnet, kui sa juhtud valentinipäeva vallalisena veetma. Miks? Mis ajast on heade ja hoolivate sõprade seltskond vähem väärtuslik?

Allikas: Her Campus