Kaupluste köögiviljaletid on tulvil vitamiinide ja mineraalide rikkaid armuvilju. Räägitakse, et noored sparglid, eriti kui neid süüa kolm päeva järjest, stimuleerivad sensuaalseid sensoreid. Ja ärge unustage artishokki, mis on tuntud oma erootiliselt inspiratsiooniliste omaduste poolest. Kastke õrnad aurutatud taimed sooja sulatatud võisse, laske sametisel viljalihal oma suus sulada ning teie meel läheb rändama kireradadele.

Ja kui see on tehtud, sirutage käsi naise libiidot stimuleeriva androsterooni poolest rikka selleri järele ning ärge unustage punaseid küpseid tomateid. Mis te arvate, miks prantslased kutsuvad neid pommes d’amour (armuõun)?

Kui te olete iseäranis seikluslikult meelestatud, maitske kevadsibulat (aga ärge unustaga pärast piparmündipastilli imeda!). Vanad kreeklased ütlesid, et sibul “ähmastab pilgu ja erutab armumeeli” ja igaüks teab, milleni see viia võib!

Lisastiimuli saamiseks murdke oksake mistahes teie aias kasvavalt ürdilt, olgu see magus basiilik, lõhnav rosmariin ja vürtsikas tüümian — neil kõigil on olnud läbi ajaloo oma koht armudroogides.

Magustoiduks valige küpsed vaarikad ja maasikad. Torgake need sulatatud sokolaadi või serveerige neid jahutatud sampanjaga. Erootilises kirjanduses “nibumarjadeks” nimetatud viljad on kalliskivid, mis äratavad armujumalanna igas naises.

Kui on aeg näidata oma tõelisi värve ning tõmmata ligi oma unistuste liblikas, riputage endale kaela mürri ja sidrunürdi vanik, mis väidatavalt tõmbab ligi partnereid.

Lillede keel on peen ja ajatu ning suvine aeg pakub ohtralt võimalusi oma sõnavara avardada ja talle öelda, mida te tema vastu tunnete. Kinkige talle gardeenia ja te ütlete sellege, et ta on suurepärane, ulatage talle anemoon ja sellega tunnistate talle oma surematut armastust. Igaüks teab lopsaka punase roosi tähendust, aga kas te teadsite, et jasmiin räägib sensuaalsusest, koriander ihast ning virskuõis reedeb, et te olete tema vang? Te ei tea, millised on tema tunded teie vastu? Katkuge karikakra õielehti, et teada saada, kas ta armastab või ei armasta.

Olenemata sellest, kas ta plaanite intrigeerivat erootilist stsenaariumi või külvate tulevaste viljakate kohtumiste seemneid, teil ei tule otsida kaugelt, kuna see hooaeg pakub luksuslikult abivahendeid suvearmastuse leidmiseks.