Jurmala pole mitte üksnes rikas oma raviomadustega loodusvarade – mineraalvee ja ravimuda – poolest, siin leidub ka rikkalikult spaasid ja kuurortravikeskuseid, mis kasutavad seda rikkust oma protseduurides, massaažides, vannides ja raviprogrammides. Pakume teile lühikirjeldusi iga ühe kohta:

Kuurorthotelli Alve spaakeskus Vale on spetsialiseerunud organismi puhastamisele ja pakub erinevaid programme, mis aitavad vabaneda jääkainetest, toksiinidest ja muudest kahjulikest keemilistest ainetest, mis kogunevad organismi. Veetes oma puhkust siin olete linna keskel, Jomas tänaval, mistõttu saate pärast spaa nautimist minna jalutama mööda linna peapromenaadi.

Erilist Vales – Organismi ekspresspuhastus

Kuurorthotellis Amber SPA Boutique Hotel asub spaakeskus Amber Wellness Spa – see on merevaigumaailm, kus saate nautida selle Läti traditsioonilise mineraali päikselist soojust, taastada vitaalsuse ja energia voolu organismis, luues harmoonia oma sisemise maailma ja ümbritseva keskkonna vahel. Hotell asub käeulatuse kaugusel merest, pärast massaaži minge kindlasti päikeseloojangut vaatama!

Erilist Amber Wellness SPAs – Merevaigu rituaal

Kuurorthotell Amber Sea Hotel pakub võimalust lõõgastuda basseinis, saunas või aurusaunas. Ometi puhkate kõige paremini, kui naudite massaaži, mida tehakse siin nii traditsioonilisel kui ka Tai kombel. Hotell asub mere vahetus läheduses ja ligikaudu 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel Dzintari kontsertsaalist, kus saate pikendada meeldivalt veedetud õhtut, nautides mõnda kontsertsaalis esitatavat kontserti.

Erilist Amber Sea Hotelis – Nelja käe kuninglik massaažirituaal

Kuurorthotellis Baltic Beach Hotel asub üks suurimaid spaakeskuseid Põhja-Euroopas, mis pakub erinevaid raviprotseduure, massaaže kui ka basseini ning sauna- ja spordikeskust. See hotell asub Jurmala südames, Majoris, sealjuures kohe ranna ääres. Kui valite merevaatega toa, siis saate pärast spaa külastamist juua õhtust teed päikeseloojangu saatel!

Erilist Baltic Beach Hotelis – Ķemeri mudateraapia

Kuurorthotelli Good Stay Eiropa Hotel puhkekeskuse külastamine ja spaaprotseduurid vabastavad Teid väsimusest, stressist ja linnakärast. Lõõgastavas keskuses on võimalik nautida mullivanni ja taastada vaimne ja kehaline rahu saunas. Valides selle hotelli oma puhkuse sihtkohaks asute jalakäijatänava ja Dzintari kontsertsaali läheduses.

Erilist Good Stay Eiropa Hotelis – Õllemassaaž

Kuurorthotell Hotel Jurmala SPA pakub teie heaks lõõgastavaid massaaže, erinevaid veeprotseduure, iluhoolduskuure näole ja kehale, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid, spaakapsleid, viite erinevat sauna ja kolme erineva temperatuuriga basseini, sporditegevusi ja treeningusaali. Meie arvates suurepärane valik, kasvõi kogu nädalavahetuseks.

Erilist Hotel Jurmala SPAs – Romantiline põgenemine

Kuurorthotell Kurshi Hotel & SPA pakub erinevaid spaarituaale, sealhulgas ka lastele ja teismelistele. Saunarituaalid, massaažid, ajurvedaprotseduurid ja spaarituaalid hingele annavad teile reipust ja jõudu! Hotell asub Dubultis, mis asub 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel Jurmala kesklinnast.

Erilist Kurši Hotel & SPAs – Muistne havai massaaž Lomi - Lomi

Kuurorthotelli Semarah Hotel Lielupe spaakeskus on koht, kus taastada jõudu, hoolitseda oma heaolu eest ja leida motivatsiooni. Lai teenuste valik on välja töötatud parimatele spaatraditsioonidele tuginedes. Muistsed ravi- ja lõõgastusmeetodid ja -teadmised ühendatakse tänapäeva võimalustega, tuues sedasi Teieni unustamatu spaakogemuse mistahes eluolukorra jaoks - romantilisteks hetkedeks, lastega puhkuseks, sõprade keskis kui ka aeglaste hetkede nautimiseks omaette.

Erilist Semarah Hotel Lielupes – Punase veini spaateraapia

Kuurorthotelli Pegasa Pils spaakeskuse kreedo - oluline pole mitte protseduuride arv, vaid kvaliteet ja õigesti koostatud taastusprogrammid – nautides puhkamist liivarannas, meres ujumist, päevitamist või niisama Jurmala õhku ja jalutuskäike mere ääres tugevdate Te oma organismi ja rahustate oma hinge!

Erilist Pegasa Pilsis – Massaaž vulkaaniliste kivimitega

Kuurorthotelli TB Palace Hotel & SPA on kujundatud parimate 19. sajandi Euroopa aristokraatlike majade traditsioonide kohaselt ja rahuldab külastajate kõige peenemaid soove. Hotell asub otse Jūrmala keskel, paari sammu kaugusel Jomas tänavast. Klassikaline interjöör, eksklusiivne teenindus ja piiramatud võimalused puhkamisprogrammi väljatöötamiseks.

Erilist TB Palace Hotel & SPAs – Ajurveda massaaž

Kuurortrehabilitatsioonikeskus Jaunķemeri pakub laia valikut rehabilitatsiooniteenuseid patsientidele, kel on südame- ja vereringkonnahaigused, kesk- ja perifeerse närvisüsteemi haigused kui ka seedeelundkonna ja reumatoloogilised haigused. Ühtlasi ravitakse siin diabeedi tüsistusi, lahendatakse ülekaalulisusega seotud probleeme ning viiakse läbi onkoloogilistele operatsioonidele järgnevat rehabilitatsiooni. Jaunķemeris pakutakse ka rehabilitatsiooni lastele ja tervist edendavaid teenuseid kogu perele, sealhulgas füsioteraapia, ergoteraapia, balenoteraapia, paleidoteraapia, teraapiline ratsutamine ja toiduteraapia.

Erilist Jaunķemeris – Ajurveda programm Pančakarma


Sanatoorium Belorusija on varustatud tänapäevase kuurortravitehnoloogiaga diagnostika, ravi, profülaktika ja rehabilitatsiooni teostamiseks. Ravila au ja uhkus on 25 meetrit pikk mineraalveebassein. Omakorda pakutakse keskkorpuses külalistele tasuta mineraalirikast joogivett otse puurkaevust. Sanatooriumi spetsialistid on ka välja töötanud erilised sanatooriumi-kuurordi taastusraviprogrammid südame- ja vereringkonnasüsteemi, hingamiselundite, närvisüsteemi, tugi- ja liikumiselundkonna ning seedeelundkonna raviks.

Erilist Belorusijas – Salenemis- ja mürgitustamisprogramm

Dzintari kliinik asub vaikses, mändidest ümbritsetud paigas Dzintaris - Läti suurimas kuurortlinnas, Jūrmalas, vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel Jomas tänavast ja Dzintari kontsertsaalist kui ka 3 minuti kaugusel merest. Tore puhkus hubases mereäärses külalistemajas, tubade mitmekesised värvimeeleolud ja ökoloogiliselt puhas keskkond tagab teile meeldivaid hetki.

Täpsem info teiste sanatooriumide ja kuurortrehabilitatsioonikeskuste kohta, mis spetsialiseeruvad eri tüüpi haiguste ravimisele. Infot sanatooriumide ja rehabilitatsioonikeskuste kohta leiate Jūrmala turismikodulehte.

Vaadake kindlasti ka eripakkumiste veebilehekülge!

Jaga
Kommentaarid