1. Maasikavarred ja kõvad valged sisud saad lihtsasti eemaldada kõrre abil.

2. Kasuta pükste- või seeliku riputamiseks mõeldud riidepuu küljes olevaid lõkse, et sulgeda näiteks poolikut krõpsupakki.

3. Kui tahad jooki kiiresti külmaks saada, mässi pudel märga paberisse ja pane jääkappi. 15 minuti pärast on su jook jääkülm.

4. Et näpud jääks naela löömise juures terveks, hoia naela pesulõksu abil õiges kohas ja õiges asendis.

5. Kui kass segab su töötegemist ning ronib pidevalt arvutilauale, pane lauanurgale üks pappkarp. Edaspidi magab ta seal — pole veel nähtud kassi, kes pappkarbist eemale hoida suudaks.

6. Autos pole topsihoidjat? Pole probleemi — pane oma kohvitass kinga sisse!

7. Paki oma sularaha hügieenisidemeid katvasse kilesse — seda pakikest ei taha keegi varastada.

8. Pane puulusikas risti keeva veega poti peale, et vesi üle ei keeks.

9. Pükstele mõeldud riidepuud saad kasutada ka kokaraamatuhoidjana — ava raamat õige koha pealt, pane lõksude vahele kinni ning riputa söögi tegemise ajal köögis nähtavale kohale.

10. WCpaberirullide sisse saad ära peita kõik poolikud ja lahtised juhtmed, mida sul parasjagu vaja ei ole. Paki rullid ühe suure karbi sisse, siis tead alati, kus su juhtmed asuvad.

11. Õige suurusega pannkoogid saad, kui valad taina tühja ketšupipudelisse. Sealt saad pannile pigistada just sobiva koguse tainast.

12. Puhasta korralikult ära üks vana ja tühjaks saanud päevituskreemipudel. Sinna sisse saad peita oma raha ja võtmed ning võid rannas varaste pärast muretsemata päikest nautida!

13. Grillipidu plaanis, kuid pole nii palju väikeseid kausse, kui vaja läkeb? Muffinipanni kõik augud saad täita erinevate kastmete ja snäkkidega.

14. Külmuta viinamarjad ja pane need valge veini sisse. Vein on jahutatud, aga ei muutu liialt vesiseks.

15. Ostsid õhtusöögiks pitsat ja muretsed, et see jahtub enne koju jõudmist ära? Pane see kõrvalistmele ja lülita istmesoojendus sisse!

16. Lahti libiseva püksiluku külge keera võtmerõngas, tõmba lukk kinni ja pane rõngas üle püksinööbi ümber.

18. Tee oma külmkapi sisust hommikul pilt, et sa õhtul poest läbi minnes teaksid, mida vaja osta on.

19. Veel üks moodus vee kiireks jahutamiseks — pane neljandik pudelist vett täis ja aseta pudel külili külmikusse. Kui vaja kiiresti kodust minna ja vesi kaasa võtta, ei pea sa ootama, millal kraanivesi piisavalt külmaks läheb, vaid lasta kraanist pudeli vett täis ja see on ikka külm ning jahutav.

20. Küünla, mille taht on sügaval topsi põhjas, saad süüdata spageti abil! Nii ei kõrveta näppe ära.

Allikas: Boredpanda