Lihtsalt naerata

Vaata mõnele tänaval mööduvale inimesele silma ja naerata. Usu või ära usu, aga see tõstab nii tema kui ka sinu tuju. Ja tunne, et oled kellegi teise päeva paremaks teinud, on ütlemata mõnus!

Selg sirgu!

Su emal oli õigus — ilus ja korralik rüht teeb sind pikemaks ning samas ka parandab tuju. Kössis inimene ei ole õnnelik.

Alusta vestlust võõraga

Kui käid hommikul kohvikust läbi, et tee peale kohv kaasa haarata, siis jutusta ka teenindajaga. Nii on su päev parem kui enne.

Ole aktiivne

Heale eesmärgile pühendumine parandab tuju ja teeb ka ümbruskonda paremaks. Aita oma naabrit või uuri, ehk saad mõne heategevusorganisatsiooniga liituda.

Tee head

Üks heategu päevas! Aita vanaproual teed ületada või abista mõnda teist abivajajat. Teinekord, kui sul on abi vaja, siis küllap ka keegi ka sulle käe ulatab.

Poodle õigesti

Jah, rahaga ei saa õnne osta. Enamasti.. Uuringud on näidanud, et mõni hea kontsert või elamus võib tuju heaks teha lausa pikemaks ajaks.

Vaata mõnd imevideot

Olgu selleks siis loodus- või tehnikaime, selliste videote vaatamine paneb sind tundma, et elad tõeliselt erilises maailmas.

Täna!

Need, kes oskavad olla tänulikud, on ka õnnelikud. Täna päikest selle eest, et ta paistab või sõpra selle eest, et ta sul olemas on. See ei võta sult tükki küljest, pigem annab palju juurde.

Kallista!

Inimlik lähedus ja soojus on midagi, mis alati tuju tõstab. Kallista oma lähedast, see paneb teid mõlemaid end paremini tundma.