Tulp

Mistahes värvi tulbid sinu lemmikud on, need lilled näitavad, et oled tõeliselt hea ja soe inimene. Tulbiarmastajad on heatahtlikud ja südamlikud, nende seltskonnas on hea viibida ja neil on kindlasti palju sõpru. Nad on valmis end oma pere eest ohverdama, armastavad lihtsaid asju ning nendega on kerge vestelda.

Karikakar

Kaks sõna, mis kõiki karikakarde fänne iseloomustavad — värskendav ja pretensioonitu. Kui sulle meeldivad need õrnad lilled, siis oled kindlasti ise ka naiselik ja armas. See lihtne kuid elegantne lill sümboliseerib hästi organiseeritud elu, armastust lihtsate asjade vastu ja oskust olla õnnelik.

Iiris

Iiriseid armastavad inimesed on spirituaalsed ja rahulikud. Nad ei kasuta kunagi ühtegi salvavat ega sõimavat sõna, samuti hindavad nad kõiki oma kaaslaseid ning üritavad neis ainult positiivset näha.

Gardeenia

Eksootilised gardeeniad on sama iseloomuga nagu neid armastavad inimesed — neil on nii magus kui ka vürtsikas külg, nad vajavad hoolt ning armastavad tähelepanu. Kuigi nad ei ole head kohanejad, meeldib gardeeniafännidele avastada uusi elu külgi ning kaugeid paiku.

Pojeng

Need, kes peavad oma lemmiklilleks pojengi, on loomult naiselikud, elegantsed ja südamlikud. Neile meeldib oma lähedaste eest hoolt kanda, nad armastavad lähedust ja nende seltskonnas on alati meeldiv viibida. Läbi ja lõhki head inimesed!

Roos

Roos on läbi aegade olnud tõeliseks romantika sümboliks. Nii on ka rooside austajad hingelt romantikud, armastavad armastada ja hoolida. Nendes möllab tugev kirg, kuid nad peavad siiski lugu ka traditsionaalsetest väärtustest.

Kalla

See lill on tõeliselt kuninglik ja väjapeetud. Täpselt samasugused on selle lille austajad. Sajandite jooksul on just kallad kaunistanud õukondade suuri saale ning aedu, need näitavad luksusearmastust ning elegantsi. Kui armastad just neid lilli, siis ajad pea igas asjas taga perfektsust, mis pikapeale võib kaaslastele tüütuks muutuda.

Allikas: Fox2now