Mari ütles näiteks, et kõige parem on kuulda, kui tema viieaastane tütar ütleb, et ta on nii ilus või printsess. „Ta ütleb seda ka siis, kui ma näen õudus välja,“ lisas Mari. Vanaema Estrile läks aga südamesse, kui tema tütretütar ütles oma emale: „Ma armastan sind isegi rohkem kui bowlingut“.

Tiina rääkis, et tema laps ütles talle, et ta on nii kaunis ja lõhnab nagu lilleke. Paljud vastajad märkisid, et neile on südamesse läinud kompliment, et nad lõhnavad hästi — üldjuhul pärineb kompliment siis naiste elukaaslaselt või abikaasalt. Abikaasade kommentaare, mille kohaselt on nende naised kõige kaunimad, lahedamad, armsamad kogu maailmas, oli õnneks samuti piisavalt palju.

Paljude vastajate jaoks oli meeldejäävaim kompliment, milles väljendub üllatus nende vanuse üle. Paar vastajat pidasid meelitavaks seda, kui neilt alkoholi ostes piisavat vanust tõendavat dokumenti küsiti. Õpetaja Liinat rõõmustas aga see, kui teda koolis õpilastega segamini aeti. Arle võtab aga komplimendina seda, et paljud teda tema tütrega õdedeks peavad.

Komplimente saavad ka teenindajad. „Olin tööl sinise kleidiga ja üks klient ütles mulle, et näen välja nagu karge tuul. Armas kompliment,“ rääkis oma kogemusest Triinu.

Hea lugeja, mille kohta oled sel suvel sina kõige rohkem komplimente saanud? Jaga meiega oma häid emotsioone ja võida auhindu! Saada meile oma lugu naistekas@delfi.ee, osalejate vahel loosib Naistekas koos Dove’ga 4. septembril ühele õnnelikule välja Dove Purely Pampering kaks kerget kehaõli — üks pistaatsia mangoolia ja teine kakao-mandli oma!



Uus Dove Purely Pampering kehaõli

Tee endale kompliment ja muuda igapäevane kehahooldusrutiin tõeliselt mõnusaks hellituseks uue Dove’i Purely Pampering kehaõliga, mis jätab naha mõnusalt siidiseks, niisutatuks ning vastupandamatult säravaks. Erinevalt tavalistest kehaõlidest, on Dove’i õli väga kerge — see imendub kiiresti ning ei jäta nahka kleepuvaks ega rasuseks. Uues sügavalt niisutavate kehaõlide sarjas on kaks vastupandamatu lõhnaga toodet — magnoolialõhnaline pistaatsia kreemiga ning vaniljelõhnaline sheavõiga kehaõli.