Dr Zongi erialaks ongi just paksude varvaste peenemaks muutmine. Seda tööd on tohter teinud juba ligi kümme aastat ning kui ta varvaste "rasvaimuga" algust tegi, ei osanud ta uneski näha, et see protseduur nii populaarseks võiks saada.

Algul paluti dr Zongilt kõige rohkem varvaste lühemaks muutmist, kuid mida aeg edasi, seda rohkem hakkasid patsiendid muret tundma oma liialt ümarate varvaste pärast. Tema sõnul valmistavad veidra kujuga varbad inimestele piinlikkust ning patsiendid soovivad lahtiseid kingi kanda ebamugavust tundmata.

Veidraim palve, mis jalatohtrile esitatakse, on väikese varba eemaldamine, et kingad paremini jalga mahuks. Selliseid palveid kuuleb Zong rohkem kui ta tahaks ning loomulikult keeldub ta sellise protseduuri läbi viimisest.

Kuigi patsiente Zongil jagub, ei kiida tema kolleegid kosmeetilisi varbaoperatsioone heaks ning kinnitavad, et nii tõsiseid protseduure tuleks läbi viia siiski vaid äärmise vajaduse korral. "Minu meelest ei ole see operatsioon eetiline, kui patsiendi jalad ei valuta," arvab dr Hillary Brenner. "Riskid on liiga suured - anesteesia, infektsioonid, opereeritud varba väärarengud ja kõik muud operatsiooniga kaasnevad ohud on tõsised ning operatsioon on jalale väga tõsine trauma," selgitab ta.

Naised, kas teie olete oma varvastega rahul või sooviksite samuti varbaid peenemaks opereerida? Kuidas sellisesse protseduuri suhtute?