20aastasel Courtney Blackmore’il on tsüstilisne hügroom ehk healoomuline kasvaja, ta on terve elu pidanud taluma mõnitusi ja narrimist. Ning soovinud alati olla … normaalne. “Mul võttis aastaid, et aktsepteerida end sellisena nagu ma olen. Olen alati tahtnud välja näha kui iga teine. Kuid tegelikult polegi sellist asja nagu normaalsus olemas. On täiesti okei näha välja teistsugune. Mina olengi normaalne,” ütleb ta nüüd.

Kui Courtney otsustas Youtube’i kasuks, kartsid ta lähedased kõige hullemat. Kuid tegelikult on neiu saanud väga palju positiivset tagasisidet. Tema eesmärk on lihtne: teavitada inimesi sellisest haigusest ja olla toeks neile, kes põevad sama asja.

Neiu ema Karina tunnistab, et neiu on enda üürikese elu jooksul pidanud kannatama rohkem kui paljud meist. “Mulle tundub, et mul on tema haigusega harjumine isegi raskem kui tal endal." Seetõttu polnud ta alguses kindel, kas avalikult laulmine on kõige parem mõte. Kuid nüüd on ta enda tütre üle uhke: "Ma olen alati väga erutunud ja rõõmus, kui ta laulab ja posititab uue loo internetti."

Neiu aga on leidnud õnne ja plaanib nüüd pulmasid: “Ma arvasin, et jäängi üksi ja ei leia kedagi. Ma poleks arvanud, et leian kellegi, kes mind armastab täpselt sellisena nagu ma olen.”

Vaata videot!