1. Purjus ja loll soomlane

Kus antud liiki näha võib? Sadamapiirkonas, soodsate alkoholipakkumistega poodides ja Amigo baaris.

Millised on tunnusmärgid? Heledad juuksed, muumitrollile sarnanev nägu ja vali lalisevas keeles rääkimine. Päeval liigub järelveetava kohvriga, öösel on kulunud triiksärgis ülemine nööp lahti.

Miks hoida sellest liigist eemale? Kui sa hommikul ühe sellise pehme ja heleroosa keha kõrval üles ärkad, siis võid kindel olla, et esimesena kargavad su pähe küsimused nagu "Miks? Kuidas? Mis mul viga on?". Purjus ja loll soomlane on ebameeldiv, lällav ja ei anna kuidagi su enesehinnangule mingit boonust.

2. Räuskav ja tiirane briti poissmees

Kus antud liiki näha võib? Tallinna vanalinnas kõikides iiri või inglise pubides

Millised on tunnusmärgid? Vali karjumine, tedretähnid ja punased juuksed. Liigub tavaliselt koos suurema kambaga.

Miks hoida sellest liigist eemale? Kui sa ei taha, et su pilt leviks sotsiaalmeedias kui "järjekordne odav eesti vallutus", siis tasub sammud uude kohta seada. 

3. Õliga üle valatud itaallane

Kus antud liiki näha võib? Klubides

Millised on tunnusmärgid? Ülimalt läikivad juuksed, tõmmu nahk, pruunid silmad ja flirtiv kõneviis. Harrastab ka paaritumistantsu - liigub käed laiali ja õlgu väristades ümber pikkade daamide. Saadab ka palju õhusuudluseid.

Miks hoida sellest liigist eemale? Seks itaallasega võib olla kirglik ja romantiline. Loomulikult on see tore õhtune ajaviide. Probleem tekib aga sellest, et sellised  tõmmusilmsed Casanovad panevad sageli eesti naise südame põksuma liiga lihtsalt. Ja tulemuseks võib olla murtud süda.

4. Last rööviv egiptlane

Kus antud liiki näha võib? Egiptuse päikesereisil

Millised on tunnusmärgid? Tegemist on tumedanahkse meeldiva vestluskaaslasega. Lausa nii meeldivaga, et kutsud ta ehk endale Eestisse külla.

Miks hoida sellest liigist eemale? Moslemid on teadagi väga konservatiivsed. Palju on neid õnnetuid lugusid, kus reisil armutakse ning hiljem mees lapse ja rahaga oma kodumaale tagasi sõidab ning naisest midagi kuulda ei taha. Ole sina targem!

5. Lõvikonservi söönud venelane

Kus antud liiki näha võib? Igas klubis või pubis leidub üks antud liigi esindaja

Millised on tunnusmärgid? Vali karjumine ja rääkimine. Ta võib küll korralikult riietada, aga seda vulgaarset kõnepruuki ei varja miski.

Miks hoida sellest liigist eemale? Kui tahad ise endale pahandusi kaela tõmmata, siis tuleks muidugi võtta täiskäik edasi. Kui see soov aga puudub ja sa ei viitsi pool õhtut vaadata tülinorimist ja kaklemist teemal: "Kes lubas sul mu naist vaadata?" siis on targem edasi liikuda.

Eestimaine võib olla küll maalähedane ja tunduda liigagi kodune, aga siiski on tal omad võlud. Tunnustame omasid!