1. Pulmakutse saabumine

Postkasti potsatab sõbrantsi poolt saadetud kutse. Suhtes olevad inimesed ei pea absoluutselt muretsema, tuleb ainult kuupäev kirja panna. Vallalisel naisel hakkab aga peas kohe häirekell täiel võimsusel tööle — KELLEGA koos ta pulma ilmub? Kuidas ta endale kaaslase leiab? Ja nii edasi…

2. Hirm koduremondi ees

Vallalise naise poolt seina üleskruvitud pilt ei pruugi seal üldse nii tugevalt püsida, kui ta võiks. Suhtes olev naine saab sellised asjad oma kallima hooleks jätta. Üksikud naised peavad aga ise hakkama saama. Ja loodetavasti ei lagune seinariiulid või kapid ootamatutel hetkedel ära.

3. Püsiva sekspartneri puudumine

Kui suhtenaised leiavad vabandusi, kuidas seksist pääseda, siis vallalised naised leiavad vabandusi, miks suvalise kutiga varajasel hommikutunnil kaasaminek ikka kõige parem idee ei ole. Püsipartner on midagi, millest ainult unistada saab.

4. Külmkapp on ülejääke täis

Ükskõik kui palju vaeva ka sinna ei läheks — ühele inimesele söögi valmistamine on võrdlemisi võimatu. Seega, alati läheb midagi külmkappi hoiule. Ja nii neid karpe sinna juurde tekibki. Iga päev.

5. Igavus

Mõnus sügisene õhtu üksi teleka ees ja teki sees võib kõlada vägagi mõnusalt. Hea vaheldus — mõtleb suhteinimene. Järjekordne igav ja tüütu õhtu — mõtleb vallaline naine.

6. Perfektsete kallimate laimamine

Kui su sõbrants on juba pikka aega vallaline olnud, siis ära mine tema juurde rääkima, kuidas su mees tõeline tõbras on. Ta ei viitsi seda kuulata ja mõtleb, et sa peaks tänulik olema, et sul keegi olemas on.

7. Kibestunud vallaline

Iga päev käib pea kohal tumemust murepilv — mis siis, kui ma ei leiagi meest ja minust see kibestunud vallaline naine saab?

8. Liiga palju esimesi kohtinguid

Me kõik teame, kui piinlikud esimesed kohtingud olla võivad. Mõtle, kui neid igal nädalal vähemalt üks oleks. Jube! Suhtes olev naine aga ehk igatsebki just seda liblikad kõhus restorani astumist.

9. Igakuine andmeteuuendus

Facebookis ja Tinderis peab kõik ikka korrektne olema!

10. Kujutletav tulevik

Kui suhtenaine istub kohvikus, siis mõtleb ta ilmselt oma tööle, kallimale või koerale. Vallaline naine aga vahib sihitult ringi ja ketrab oma peas võimalikke stsenaariume — milline minu tulevik selle blondi mehega oleks? Aga selle tumedajuukselisega?

11. Kas ma üldse leiangi kedagi?

Kujuta ette, kui peaksid igal hommikul ärkama küsimusega selle kohta, et kas sinu ellu lõpuks see õige ka jõuab või ei. Vallaliste naiste päevad just nii algavadki. Täitsa õudne!

Allikas: Women's Health Magazine