Mida silmas pidada abikaasa valiku puhul? (eetris 5.03)
Arvatakse, et sobiva abikaasa leidmiseks tuleb arvesse võtta ligikaudu 1000 omadust. Võimalik, et tulevikus tuleks sobiva abikaasa valimisel hakata kasutama psühholoogilisi teste, intellektuaalsete, psüühiliste ja kehaliste omaduste analüüsimist elektronarvutite abil. Esialgu aga tuleb õnne otsida ilma kõrvalise abita, südamesoojuse kõrva peaks käepärast olema ka kannatust ja kainet mõistust.

Kuidas terveid lapsi sugutada? (eetris 6.03)
Ükski ühiskonna pahe ei ole nii suur kui see, et sünnitatakse liiga palju alaväärtuslisi, rumalaid, nõrku, ühiskonnavaenlasi, südametunnistuseta inimesi ja liiga vähe täisväärtuslisi, arukaid, püüdvaid, ühistundelisi, südametunnistuselisi. Igaüks peab abiellu astumisel selle pääle mõtlema, et lapsed mitte taevast ei kuku ja et väärtuslik ainult väärtuslikust võib põlvneda.

Aevastamine, köhimine, haigutamine (eetris 7.03)
Kõigi vältimatute elutarvidustega, nagu köhimise, aevastamise ja ninapuhastamisega püütagu hakkama saada võimalikult lühidasti ja märkamatult, need toimingud sooritada nö kulisside taga. Enam või vähem valju pasunatooniga nina puhastada on väga levinud viga, mida võib aga kergesti vältida sel teel, et korraga õhk puhutakse ainult läbi ühe sõõrme milleks teine sel ajal pigistatakse kinni

Teatris (eetris 8.03)

Vahel võib näitlejal äpardus juhtuda. Oleks taktitu ja kasvatamatu reageerida sellele naeru või halvustava märkusega. Ka tundeliigutusi varjatakse, näiteks ei sobi nuuksuda või rõkkavalt naerda.
Vaheaegadel tavaliselt jalutatakse, kusjuures ei silmitseta arvustavalt ja silmatorkavalt teisi külastajaid.

Kasvatamatusi, maitsetusi ja muid sagedasi eksimisi hää tooni vastu (eetris 9.03)

Kahvlit või kohvitassi hoides sõrmi laiali ajada on inetu; need hoitagu ilusasti ilma igasuguse "graatsiata" koos. Küünarnukki ei panda lauale ja pääd sünnib niisama vähe toetada ühele kui kahele käele. Süües tuleb käed alati hoida nähtavalt laual; selle alt pole neil ju midagi otsida.

Saateid saab järelkuulata Vikerraadio kodulehelt: http://vikerraadio.err.ee/kuularhiiv?saade=391&kid=278