2015. aastal alustatud arendustööd on lõpetatud ja kuurortravi protseduure osutame juba väga kaasaegsetes ruumides. Juurde ehitatud korrusel asub taastusravi- ja rehabilitatsiooniosakond, uue näo on saanud meie tähtsaim osakond – kümblusravi ehk balneoteraapiaosakond.

Hotelli laiendamisega alustati selle aasta kevadel. Eelnevalt pakkusime majutust 101-hes kõigi mugavustega numbritoas. Laienemisega lisandus 9 moodsat ja hubast tuba. Vaikusele ja hubasusele lisaks, on enamus tubadest lummava vaatega järvele.

Värska Sanatoorium

Lisaks senisele kuurortravi viljelemisele on meie eesmärgiks uurida nii mineraalvee kui ravimuda mõju inimorganismile – tegeleda balneoloogia ehk kümblusraviõpetuse teadusega, mis uurib mineraalveeallikaid, ravimuda ning nendega ravimise meetodeid. Saadud teadmisi saame realiseerida praktikas ning seeläbi parandada raviteenuse kvaliteeti.

„Selleks korraks on just kui midagi ära tehtud,” võttis sanatooriumi juhataja Vello Saar tehtu kokku. „Kas ta nüüd on lõplikult valmis saanud? Seda mitte. Peas keerleb erinevaid mõtteid ja plaane, aga kõike tuleb võtta järjekorras.”

Värska kuurort on Eestis ainulaadne nii klimaatiliste tingimuste kui ka suurte mineraalvee ja ravimuda varude poolest. Unikaalsust lisab mineraalvesi ühes kohaliku ravimudaga, mis on maailmas ainulaadne kooslus.

Jaga
Kommentaarid