Nagu mujal maailmas, astub Interneti-kaubandus ka Eestis mitu penikoormasammu korraga: täna saame Internetist osta juba praktiliselt kõiki neidsamu tooteid, mida tavakauplusest. E-poed ei ole enam haruldased ja kardetult ebaturvalised ostukohad, vaid võidavad üha rohkem populaarsust.

Erandiks pole ka lastetooteid müüvad netikauplused. Seda enam, et viimasel ajal on Eestis maad võtnud beebibuum.

Erinevate foorumite teemasid sirvides jääb silma, et üks või teine lapsevanem on veetnud tunde, püüdes kaubandusvõrgust leida lapsele sobivat ja ühtlasi taskukohast riideeset. Tulutult.

Abi ja soovituste saamiseks pöördutaksegi teiste poole ja üha sagedamini võib märgata, et soovitatakse tutvuda just nimelt erinevate netipoodide lehekülgedega.

On mõistetav, et lapseootel tulevased emad naudivad oma vaba aja viimaseid hetki poelettide vahel beebiroosasid ja beebisiniseid asju katsudes ja imetledes. Taoline rahulik, teatud heldimusega ostude sooritamine on isegi põnev ja armas. Mis aga edasi — kui laps on sündinud?

Lapsevankriga ostukeskuses trügimine võib olla ajakulukas ja närvesööv nii noorele emale kui beebile. Veelgi hiljem, suuremate laste kõrvalt juba tööl olles, tahaks õhtuid koos lastega veeta kvaliteetsemalt kui kauplustes trügides.

Ilmselt nii need kui ka mitmed muud põhjused on aluseks, miks üha enam inimesi eelistab virutaalkauplusi reaalsetele.

Eesti ühe suurima lasteriiete veebipoe Activekids.eu soovib pakkuda kõiki Interneti-kaubanduse eeliseid koos võimalusega osta lasteriiete kaubamärke, mida Eestis seni ei müüdud või mis tavapoest soetades ei pruugi paljudele taskukohased olla.

Eesti inimesed on muutunud üha bränditeadlikumaks. Ka lastele osatakse küsida ja tahta selliseid kaubamärke nagu Esprit, Eckö, Timberland, rääkimata maailmakuulsatest disainerkaubamärkidest nagu Tommy Hilfiger, Ralph Lauren jne. Paljudes nimetatud brändipoodides Eestis ei müüdagi lasteriideid või peetakse nende hinda lastele ostmiseks siiski liiga kõrgeks.

Activekids.eu netipoest saab nimetatud kaubamärkide riideesemeid osta enam kui poole soodsamalt.

Sarnaselt tavakauplustele, teevad soodsaid ning atraktiivseid hooajapakkumisi ka netipoed. Lisaks paljudele sooduspakkumistele pakub ka Activekids.eu jõulukuul pakkide tasuta kohaletoimetamist ning suuremate ostude tegijatele lisatakse jõuluvana kingikotti koguni üllatus pisiperele.

Tootevalikus leidub mitmeid suurepäraseid kingiideid, näiteks firmalt Bebini, mille tooted on juba pakitud kenadesse kinkekarpidesse.

Brändivalikule ja hinnale lisaks on oluline ka unikaalne ja teisteste erinev kaubavalik. Suur osa Activekids.eu netipoe kaupa tuuakse Ameerika Ühendriikidest ning iga mudelit on müügil piiratud koguses, mitmeid mudelid on Eestis vaid üks — mis aitab lapsevanemal valida oma lapsele just tema jaoks isikupärase ja sõprade seas kordumatu garderoobi või leida vahva ja omapärase jõulukingituse lähedastele.

NETIŠOPPAJA MEELESPEA:

Activekids.eu annab parima, et kõigil külastajatel on (neti)kaupluses viibimine ning ostude sooritamine võimalikult mugav ja turvaline. Algajatele Intenetis šoppajatele soovitab Activekids.eu tähelepanu pöörata:

kas kauba müüja on usaldusväärne, s.t kas lehel on lisaks tagasiside aadressile ära toodud ka teised toimivad kontaktandmed, kas kaupluse kohta ei ole tehtud tarbijakaebusi jne;

kas kaupluse server on turvatud;

millised on kaupade tarneajad ja –viisid;

kas kauplusel on toimiv klienditugi.

INTERNETIKAUPLUSE EELISED:

tooted võivad olla tunduvalt soodsamad kui kauplustes;

ostude sooritamine on ääretult mugav, sest sisseoste saab teha just siis, kui sulle sobib;

hindade võrdlemine erinevates veebipoodides on ääretult lihtne;

puuduvad järjekorrad ja vajadus leida parkimiskoht — kauplus asub seal, kus klient!