Senso sommeljee Tarvo Sarapuu sõnul valitakse esmalt välja vein… siis sünnib juurde toit, mis just selle veini maitseomadused kõige paremini esile toob.

Analoogne, veinist inspireeritud menüüga õhtusöökide sari on Eestis esmakordne. Kuna vein on muutumas õhtusöökide lahutamatuks osaks on väga oluline saada juurde teadmisi ka veini ja söögi koosluse saladustest, lisas ta.

Esimene õhtusöök oli inspireeritud Prantsusmaa Pfaffenheimi Alsace`i piirkonna veinidest. Kuna sealne köök on paljuski sarnane Eesti köögiga, siis oli põnev sobitada neid suurepäraseid veine meie maitseharjumustega.

“Esimene õhtusöök läks täismajale ja tagasiside oli väga positiivne, juba on tehtud ka esimesed broneeringud järgmisele õhtusöögile,” ütles Kairi Lipstok, Reval Hotel Olümpia turundusjuht.

Järgmine õhtusöök toimub juba 18. oktoobril ja siis tutvustatakse Lõuna-Aafrika suuruselt teise veinitootja, Robertson Winery, veine. Õhtusöögi hind inimese kohta on 650 krooni.