Tule meiega kaasa seitsme maa ja mere taha ning me selgitame sulle, millised õppetunnid Disney kuulsaimad kangelannad meie tütardele annavad.

1. Tuhkatriinu näitab, kuidas mängida raskesti kättesaadavat

Enda raskesti kättesaadavaks tegemine on peaaegu sama lihtne kui kõrvitsa kaarikuks muutmine. Esiteks jäte kutile vihje, kust sind leida. Selleks jäta öösel oma üks king klubisse. Ta otsib terve linna läbi, et kinga omanikku leida ja pakub lugematul arvul tüdrukutele kingakest proovida, kuid oh häda, mitte ühelegi ei sobi see jalga ideaalselt! Mõtle vaid, milline pühendumine — ta on nõus näppima sadade tüdrukute räpaseid jalgu, et sinuni jõuda! Kui ta su lõpuks leiab ja toimub teie teine kohtumine, peaksite jalamaid ka abielluma, sest tema pingutused sinuni jõudmiseks on märk õnnelikust ja surmani kestvast abielust. Ja kui sina suudad leppida tõsiasjaga, et su armastatul on tõeline jalafetiš, elategi te õnnelikult elu lõpuni.

2. Kaunitar ja koletis — meest on väga lihtne muuta!

Ükskõik milline koletis ta enne sinuga kohtumist ka polnud — natuke naiselikku hellust ja armastust muudavad ta hetkega su unelmate printsiks. Sinu boyfriend ei viitsi isegi oma sokke vahetada? Ju sa siis ei pinguta piisavalt… Ehk muudab ta meelt pitsist ja heleroosa või vähemalt kuldne suure lehviga kleit?

3. Lumivalgeke näitab, et võõraste meeste juures ööbimine ei takista printsi leidmist

Armukadedus on parim trikk, millega kutt sinusse ülepeakaela armuma panna! “Eksi” kogemata majja, milles elavad seitse meest ning püsi seal, kuni boyfriend sind otsides maailmale tiiru peale teeb. Kui ta su leiab ja kuuleb, et sa elasid koos seitsme parimais aastais mehega ega osalenud orgiates, ei suuda ta muust mõelda kui su suudlemisest ja sinuga koos päikeseloojangusse ratsutamisest.

4. Merineitsi selgitab kehakeele tähtsust

Unustage kõik ekspertide soovitused, suhtenõustajate arvamused ja psühholoogide jutud sellest, et suhtlemine on paarisuhte püsima jäämiseks erakordselt oluline. Ariel näitas ju, et kõik, mida sa mehe võrku püüdmiseks vajad on uskumatult seksikas keha, armas väike kahvel, millega oma lopsakaid kiharaid kammida ning kampa abivalmis sõpru, kes kogu raske rääkimisetöö sinu eest ära teevad.

5. Aladdin ja Jasmine tõestasid, et kerjustega ja varastega tänaval rääkimine on väga mõistlik

Kui sulle läheneb tänaval mees, kes on riietatud räbalatesse, kes näeb välja ja haiseb nagu ta poleks kunagi vett ja seepi näinud, peaksid loomulikult temaga kaasa minema. Ära kõhkle, kui ta kutsub sind jalutama pimedatele tänavatele ja ronima hüljatud majadesse. Kui tal juhtub lemmikloom kaasas olema (näiteks ahv), seda parem — järelikult on tegu õrna ja hoolitseva hingega. Alati tuleb usaldada meest, kelle lemmikuks on metsloom!

Allikas: divinecaroline.com