5. Veresoonte kogupikkus meie kehas on 60 000 miili. Sellega võiks teha maakerale kaks ja pool korda tiiru peale.

4. Inimese kehas on rohkem rakke kui tähti galaktikas ehk siis 75 — 100 triljonit. Kui see kõrvutada 400 miljardi tähega, mis moodustavad galaktika, siis mõistame, kui ulatuslik on tegelikult rakkude arv. Me ei tohiks end kunagi tunda väikse või tühisena.

3. Keha rakud reageerivad sellele, mida me mõtleme. Me suudame kontrollida oma mõistuse abil keha tööd ning suudame ka juhtida oma mõtteid. Positiivsete mõtetaga suudame oma immuunsussüsteemi tugevdada, samas negatiivsed nõrgendavad seda. On isegi tõestatud, et see, mida me räägime ja milliseid sõnu me kasutame, suudab muuta meie füüsilist heaolu.

2.
Iga seitsme aasta järgi toimub keha uuenemine. Rakud, mis moodustavad meie keha, vahetuvad pidevalt. Selleks ajaks, kui sa oled lõpetanud selle lause lugemise, on 25 000 000 sinu rakkudest surnud. Aga muretsemiseks pole põhjust, täna tekib meie kehas 300 miljardit uut. Kui selline igapäevane vahetumine kokku võtta, siis selleks, et terve keha kõik rakud oleks uuenenud, kulub 7-10 aastat. Paneb mõtlema ju küll — iga 7 aasta pärast saame me endale täiesti uue keha.

1. Me oleme loodud tähetolmust — süsiniku, lämmastiku ja hapniku aatomid, mis moodustavad meie keha, on loodud väga ammustel aegadel ehk 4,5 miljardit aastat tagasi.