Saates jälgitakse laste treeningut Abby Lee Dance Company`s. Eelmises episoodis, mille pealkiri oli “Topless Showgirls” (palja ülakehaga tantsutüdrukud) riietab treener Abby Lee Miller lapsed ihuvärvi bikiinidesse, et jätta pealtvaatajatele muljet, nagu oleks lapsed alasti.

Etteastet harjutades julgustab treener kaheksa-aastaseid tüdrukuid käituma väljakutsuvalt “nii et mees ei saa sind endale lubada!” Ütle: “Ma olen kuum, ma olen õel, sa ei saa mind, sa ei saa mind endale lubada!” õpetab treener!

Tüdrukud tantsivad “seksikalt”, käes roosad suled. Treener juhendab lapsi, kuidas katta oma ülakeha ja intiimpiirkond sulgedega nii, et tekiks mulje, nagu oleks lapsed sulgede all täiesti paljad.

Kuigi mõned lapsed avaldavad oma vastumeelsust ja üks pisike tüdruk ütleb ka kaamerasse, et ta ei soovi laval paljalt olla ning etendust vaatama tulnud emad näivad raevunud, ei sekku keegi tüdrukute esinemisse ning lapsed esitavad ehmunud kohtunikele oma uskumatu kava täispikkuses.

Hiljem selgitab treener: “Kõik, kes selles mängus osalevad, teavad, et lapsed on laval riides ning kava on täiesti süütu. Emad peaksid lõpetama minus kahtlemise! See, mida ma teen, töötab suurepäraselt!”

Vaata videot:

Head lapsevanemad, milliseid tundeid see video teis tekitab? Naisteka toimetajatel tekkis tahtmine appi karjuda ja küsida nende tüdrukute vanematelt — mis teil ometi arus on?!