Küberkiusaja
See tõeline jobu, kes ei julge sulle otse näkku öelda, mida sinust arvab. Selle asemel saadab nimetult kontolt inetuid sõnumeid. Ignoreeri ja blokeeri ta igaveseks!

Ülbe sugulane
Paraku leiduv igas suguvõsas üks tõeline tõbras, kes ilmub sünnipäevale kohale ja kukub kõiki kritiseerima. Sa oled seni talle viisakalt naeratanud ja poetanud mokaotsast midagi viisakalt vastuseks. Tead, sa ei pea seda tegema! Lihtsalt eemaldu temast ja naudi meeldivamate inimeste seltskonda.

Valevorst
See “sõber” on sulle korra juba valetades liiga teinud, aga sa ei taha teda täiesti enda elust välja lõigata, kuna see tundub ebaviisakas. Kuid elu on liiga lühike selleks, et igasugust negatiivsust taluda.

Snoob
Sul on too üks tuttav, kes peab end igaühest paremaks? Seejuures ka sinust. Saate kokku ja ta räägib vaid endast, iroonitsedes sinu elu üle. Oeh, unusta see pagana snoob, las edvistab omaette!

Puhastverd mölakas
Vastik on vaadata, kuidas mõni arvab, et võõraste kallal mölisemine on normaalne. Tead ju küll — sa oled kohvikus ja näed, kuidas keegi teenindja kallal võtab või mis veel hullem — karjub ta peale. Olgu, sa ei saa ega peagi alati vahele astuma. Kuid ole sina mölakast etem ja suhtu teenindajasse kui inimesse. Tundub loogiline, eks? Kahjuks näib, et kõigi jaoks see nii pole.

Allikas: Allwomenstalk