1. Suhkur otsas, aga tahaks kooki küpsetada? Purusta paar magusamat õuna ja sega see taigna sisse.

2. Selle asemel, et igal õhtul nisjahust tehtud pastat süüa, osta parem üks suvikõrvits. Viiluta ta peeneks ja saad tervislikud spagetid, mida toidu sisse segada.

3. Omletti tehes võib ikka väike munakoore tükk kaussi kukkuda. Selle saad sealt hõlpsalt välja katkilöödud muna üht koorepoolt kasutades.

4. Selleks, et rohelised salatilehed värskena püsiksid, pese nad puhtaks ja pane väikse kilekotiga külmkappi. Veendu, et lehed enne kuivad oleksid.

5. Magusaisu? Pane jogurt sügavkülma ja torka sinna lusikas või puupulk sisse. Saad tervisliku jäätise.

6. Ära lase värsketel üritdel ära kuivada! Haki nad puruks, sega oliivõliga ja pane jääkuubikuvormiga sügavkülma. Järgmine kord saad mugavalt kuubikuid toidu valmistamisel kasutada.

7. Kuidas aru saada, kas muna ikka kõlbab veel söögiks? Pane ta vette. Kui vajub põhja, on värske. Kui tõuseb pinnale, siis ära seda parem söö.

8. Pehme juustu lõikamine on õudusunenägu? Kasuta selleks hambaniiti.

9. Pannkoogiteo muudab mugavaks vana ketšupipudel. Jäta see kulbi ja kausiga mässamine — pane tainas puhtasse ketšupipudelisse ja pigista sealt õige kogus kuumale pannile.

10. Sügavkülmuta viinamarju — nii saad neid näiteks valge veini hulka panna, et jook jahe püsiks.

11. Ingveri koorimiseks kasuta lusikat. Lihtsalt hõõru pruun ja kõva kiht maha.

12. Et vesi potist üle ei keeks, pane potiservale üks puulusikas risti peale.

13. Tahad taco'sid valmistada? Siis soojenda tortillad ahjus nii, et paned nad resti peale — servad vajuvad alla ja krõbe ümbris tuleb kuumast täpselt õige kujuga välja.

14. Et sidrunist rohkem mahla välja saada, rulli seda enne lahtilõikamist natuke lõikelaual.

15. Kui vajad, et või sulaks kiiresti, siis võta sahtlist riiv ja lase see käiku. Külm võitükk muutub peenikesteks ribadeks, mis hetkega sulavad.

16. Kui vajad selgeid ja läbipaistvaid jääkuubikuid, siis tee neid eelnevalt keedetud veest.

17. Et pruun suhkur pehme oleks, hoia seda õhukindlas purgis koos paari vahukommiga.

18. Maasikatelt rohelise pealise ärasaamiseks kasuta kõrt. Suru see lihtsalt altpoolt ülespoole marjast läbi.

19. Et maisitõlvikult ilma suurema segaduseta tükke ära lõigata, aseta see esmalt keeksivormi keskele ja siis hakka alles noaga ülevalt alla saagima. Nii kukuvad väikesed kollased tükid kõik ühte kohta.