1. Hoia veinipudeleid saabastes

Pane tühjad veinipudelid oma pika säärega saabastesse selleks perioodiks, kui sa neid ei kanna. See hoiab saapad vormis ja pikendab nende eluiga.

2. Tee omanäolised raamaturiiulid

Et raamatud püsti püsiks, on vaja riiulile ääri, eks? Aga kasuta selleks hoopis veinipudeleid: täida pudelid liivaga ja nad toetavad su raamatuid ideaalselt. Võid pudelid veel spreivärviga värviliseks pritsida või fooliumisse mässida või mis iganes sulle meeldib ja su interjööriga sobib.

3. Kasuta neid oma ehete hoiustamiseks

Kitsas ja graatsiline veinipudeli kael on nagu loodud selleks, et sinna käevõrusid laduda. Ka kaelakeesid annab pudelile kaela sättida ja pudeli suu külge ka konksuga kõrvarõngaid riputada. Ole loominguline!

4. Riputa pilte seina

Veinipudel on suurepärane loodiasendaja, kui sul on vaja midagi otseks sättida. Pane pudel pooleldi vett täis, aseta see pildiraami peale ja säti pilti, kuni veetase on ühtlane.

5. Tee ilusaid pilte

Kasuta veinipudeleid, et teha mustreid paberile või kangale. Kasta aga pudelipõhjad värvi sisse ja tee sõpradele õnnitluskaarte või endale koju omanäoline tapeet või kardinad. Osad pudelipõhjad teevad korralikke, ühtlasi ringe, teised "karvaseid". Kokku tulevad huvitavad mustrid.

Allikas: Woman's Day