Sisekujunduskontseptsiooni aluseks on kõrge kvaliteet nii viimistlusmaterjalide kui sisustuse osas. “Siia on valitud tippklassi materjalid ja nii mööbli kui valgustite osas on tegu maailmatasemel disainerite loominguga,” nendib Kristianson. Pirita tee kodu on mõeldud pere, kes soovib elada mere vahetus läheduses, südalinna melust pisut eemal, kuid linna keskusele siiski piisavalt lähedal. “Merevaade, kogu avarus, see peegeldub ka korteris,” räägib Kristianson.
Kuna korteri suured klaasaknad toovad tuppa ka eksterjööri aastaaegades muutuvad värvid, on interjööris teadlikult kasutatud peamiselt monokroomset värvilahendust: antratsiithall, detailides must ja valge. Erandiks on aktsenti lisav punane köök. “Tegu on rahuliku ja väljapeetud koduga, kus kandvaks ideeks on minimalism ja terviklahenduse lihtsus. Monokroomsus on taotluslik, et välja tuua hinnaliste materjalide tekstuur ja vorm. Detaile ruumis on vähe, aga need on läbimõeldud ja disaini “high-end,” teab Reet Helisabeth Karm. Olulise detailina jäävad meelde põranda suured täismassplaadid: ka Eestis kasutatakse plaate üha enam ka elutubades. “Oleme mänginud formaadiga, suurimad plaadid on enam kui meetrised, need vahelduvad väiksematega luues põneva koosluse,” selgitab Kristianson. Oluliseks pilgupüüdjaks on ka erilahendus köögisaare näol ja reljeefsed seinapaneelid elutoas, mille vormi ja ilu toob esile oskuslikult valitud kohtvalgustus.

Kinnivara arendajate korteriprojekti messi Interjöör ja Kinnisvara 2013 raames vedasid koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS koostöös sisearhitektidega.



Elutuba (dekoratiivvärv ja paneel seintel Stelling Trading, pilt Murka, diivan, vaip, laud, valgusti, TV kapp Vepsäläinen/Boconcept)



Merevaade (aknaimitatsioon-foto autor Alari Kivisaar, toestus Printmasters)

Dekoratiivpaneel Stelling Trading, põrand Noto, TV-kapp Vepsäläinen/BoConcept.

Väliterrass (toolid Vepsäläinen/BoConcept, laud, postamendid, lillevaasid Shishi, teraasilauad E-sisustus, elus lilled Hortes).