Green Life’le kuuluva korteri sisekujundust iseloomustab uskumatu ajastutruudus. Korteri seinad on savikrohvitud, mitmed palkseinad ja vanad puittalad on puhastatud. Isegi kiviseinu puhastades saab kauni tulemuse, olgu tegemist siis vana tellis- või paekiviseinaga. Põrandal laiub kolmekihiline temperatuuri muudatustele allumatu tammelaudparkett.

Tähelepanu väärib ka sajandihõnguline ultramoodne köök, mille raamuksi kaunistavad väikesed Swarovski kristallid, mööbel ise on Aet Piel’i kavandite järgi valminud kaunis eesti käsitöö Arensi meistritelt, vürtsiks omapärased puitlippidest tasapinnad ja retrostiilis Smeg köögitehnika, valamu ja segistid. Skano Furniture ümar söögilaud ja toolid sobivad kööki nagu valatult. 

Kodu on tõesti väikest sorti meistriteos, sest igas üksikus detailiski kajastub ajalugu moodsas kuues, olgu need siis kardinad, valgustid või mööbel, isegi pistikud ja lülitid on valitud Berkeri retrosarjas.

Aprilli lõpus sai sisustusmessil Interjöör 2012 näha mitmeid sisearhitekt Aet Piel’i käe all sisustatud näidiskortereid, millest kõnealune on Green Life’ ile kuuluv Kadriorus paiknev korter (korteriprojekti teostus Aet Piel Disain, koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näitused)