Hambaharjahoidja
Uuringud on näidanud, et tegemist võib olla ühe kõige räpasema kohaga sinu majapidamises. Sinna leiavad tee absoluutselt kõikvõimalikud bakterid. Kuidas hambaharjahoidjat korralikult puhastada? Esiteks peaksid sa sellest nädala jooksul vähemalt paar korda puhta lapiga üle käima. Teiseks võiksid pesta seda kord nädalas kuuma vee või seebiga. Kui sa seda ei viitsi teha, pista tops hoopis nõudepesumasinasse.

WC-pott
Kas teadsid, et iga kord, kui tõmbad vett peale, kanduvad kõik bakterid ka õhku ja levivad seejärel mööda vannituba laiali? Selle vältimiseks pane potikaas kõigepealt alla.

Jalamatt
Kui sa ei kuivata jalamatti iga kord pärast selle märjaks tegemist, siis tea, et see on ideaalne koht bakteritele pesa punumiseks ja hallituse levikuks.

Dušiotsik
Colorado ülikooli teadlased leidsid, et ka dušiotsiku peale kogunevad aja jooksul bakterid. Et sealt veega meie nahale edasi kanduda. Pane täna ööseks otsik veiniäädikasse likku ning loputa hommikul külma veega. Nii võid rahuliku südamega pesema minna.

Kraanid
Kraane katsutakse vannitoas kõige enam. Tuletame meelde, et seejuures katsutakse neid enne, kui asutakse käsi pesema. Seega puhasta kraane iga päev.

Kraanikauss
Kõik see käte-, hammaste- ja näopesu jagab mustuse su kraanikaussi laiali. Seega — kui sul kukub tulevikus hambahari kraanikaussi, pese see enne suhu panemist sooja veega puhtaks.

Vann
Iga kord, kui sa vannis käid, liguneb su keha küljest lahti korralikult baktereid. Ja need leiavad tee vanniseintele.

Pesukäsn
Ah, kuidas meeldib bakteritel käsnas elutseda. See on nii hea ja soe koht! Vaheta pesukäsna iga paari nädala tagant.

Allikas: Elle Decor