1. Kõigepealt kogu vannitoast, koridori riiulitelt ja kust iganes kõik oma hooldus- ja ilutooted kokku

Kosmeetikatooted vananevad samamoodi nagu toiduained, lihtsalt sellest ei saa nii kergesti aru. Kui sa ei suuda isegi meenutada, millal sa näiteks selle sinise ripsmetuši ostsid, siis viska minema. Igasugused poolikud puudrid ja jumestuskreemid, mida sa pole vähemalt paar kuud kasutanud, mingu sama teed. Ära põe — mida rohkem asju ära viskad, seda kergem hakkab.

2. Vala erinevad tooted ühte pudelisse kokku

Vannitoariiulilt tuli välja neli poolikut šampoonipudelit? Pole probleemi — vala need ühte pudelisse kokku ja sega ära. Nii ei pea sa enam valima ka erinevate efektidega toodete vahel, vaid saad šampooni, mis on samal ajal niisutav, kohevust andev ja siluv. Sama nipp toimib ka dušigeelide ja niisutavate kehakreemidega. Soovitav on see nipp siiski pigem siis, kui su tooted on enam-vähem orgaanilised, sest mõned keemilised ühendid ei pruugi omavahel kõige paremini sobida.

3. Pane juukseklambrid Tic-Taci karpi

See on just ideaalse suurusega karp, kus oma klambreid hoida. Tavaliselt vedelevad need ju mööda korterit laiali ja kui neid on vaja, on väga raske neid kähku vajalikus koguses leida.

4. Kasuta magneteid ja tahvlit

Et sa ei peaks oma lemmikut põseruuži iga kord meigikoti sügavustest otsima, pane oma lemmiktoodete külge magnetid. Seinale muretse metallist tahvel ja kinnita oma igahommikuselt kasutatavad tooted selle külge. Ilus ja mugav!

5. Kasuta kinke- või poekotte suuremate iluvidinate hoidmiseks

Ilusad kinkekotid ja poekotid on ideaalne koht, kus hoida juukseharju, suuremaid ehteid, päikeseprille ja palju muud. Kinnita kotid seina külge ja imetle oma süsteemsust. Kui tahad, võid kottidele kleepida lausa kategoorianimetustega sildid.

6. Hoia hügieenitarbeid nagu sidemed, püksikaitsed ja tampoonid tühjaks saanud beebisalvrättide karbis

Kui endal pole beebit ja seega ka sellist karpi käepärast, siis küll mõnelt sõbrannalt ikka saad. Või osta täis pakk poest ja kasuta salvrätid näo puhastamiseks ära.

7. Kasuta nõuderesti meigitarvete hoiustamiseks

Sinna sobivad väga hästi lauvärvide paletid, puudrikarbid ja muud sarnased asjad.

8. Kasuta jääkuubikuvormi lauvärvide hoiustamiseks

Kui sul on palju üksikuid lauvärve, siis on neid hea hoida jääkuubikuvormis, et nad kõik ühes kohas oleksid. Selles on need hea ka värvide järgi ritta seada.

Vaata piltide pealt põhjalikumalt, kuidas need nipid toimivad — SIIT!