Jäta meelde! Neid toiduaineid ei tohi kunagi külmkapis hoida

 (32)

Jäta meelde! Neid toiduaineid ei tohi kunagi külmkapis hoida
Foto on illustreerivUnsplash.com

Tihtipeale kipume poest tulles kogu kotti sattunud kauba külmikusse ümber panema. Siiski on toiduaineid, mida tasuks hoida sellest heast abimehest eemal, kirjutab värske Naisteleht.

* Küüslauku ega sibulat — need olgu küll pimedas ja jahedas, aga mitte kümlikus, sest võivad mõjuda teiste toitude lõhnale ja maitsele, kilekotis aga hallitama minna.

* Saia ega leiba — need säilivad paremini päikesevalguse eest kaitstult, näiteks tavalises köögikapis.

* Tomateid — külmikus nende maitseomadused vaid halvenevad.

* Kohvi — külmkapist kohvipurki iga päev välja võttes vaheldub temperatuur ja tekibb kondensatsoon, mistõttu vähenevad ka maitseomadused ja aromaatsus.

* Oliiviõli — külmikus muutub see paksemaks.

Loe edasi värskest Naistelehest!

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare