Kui kasutad erinevate roogade valmistamiseks kolmnurkset parmesani, jääb tihtipeale selle “selg” alles. Äraviskamise asemel jäta aga otsatükk alles ning pista see näiteks suppi keetes koos teiste komponentidega potti. Eriti maitsvaks muudab see tomatipõhised supid.

Sama käib ka teiste kõvajuustude kohta — kasuta need ikka lõpuni ära. Naistekas paneb südamele, et sa üldse võimalikult vähe toitu minema viskaks. Väga palju asju saab ära kasutada.

Näiteks paljude puuviljade koori saab süüa ja kui üle jääb, nendega muudki teha:

Kuivanud leivast võib aga teha maitsvat leivasuppi:

Hapuks läinud piimast saab teha kooki, kuivanud saiast riivsaia, lillkapsaõisiku järelejäänud osast lillkapsapõhjaga pitsat… Toiduga annab kokku hoida nii mitmel erineval moel!

Kindlasti leiad veel palju häid nippe toidu kokkuhoidmiseks nii Naistelehest kui Naistekast!