1. Lillemustrid tuppa!

Sa ei pea uut tapeeti panema või seintele suuri lilli joonistama. Osta lihtsalt diivanipatjadele uued lillelised katted, soeta endale hõrk roosidega nõudekomplekt, joonista pilt tärkavate õienuppudega lumikellukestest (no nii palju oskab küll igaüks joonistada) ja pane nööpnõelaga seina peale.

2. Kasuta kirkaid värve

Pane voodisse oma kõige värvilisem voodipesu ja kata lauad erksavärviliste linade ja linikutega. Ja oot, kui mitu aastat su hommikumantel juba vana on? Mine poodi ja osta uus, aga seekord erkpunane!

3. Korralda kodus “kevadnäitus”

Tee kas kummuti peale või toanurka enda väike näitus. Säti sinna kenasse kompositsiooni ilusas vaasis lilled, mõni mänguloomake, mõni kevadine foto ja kui tahad, tõsta oma kassile kasvatatud muru ka sinna — mis iganes sinu jaoks kevadet sümboliseerib.

4. Pane seemned mulda

Praegu on paras aeg seemned mulda panna, et saaksid maitsetaimi või tomatitaimi või mida iganes soovid eelkasvatada. Värske mulla lõhn on nii “kevad” kui olla saab!

5. Vaheta kardinad välja

Need rasked ja tumedad kardinad mingu nüüd suvepuhkusele! Midagi õrna, lillelist ja voogavat teeb olemise hoopis helgemaks.

6. Tee kodus kevadine suurpuhastus

Talveriideid on veel natuke vara keldrisse viia, aga seda võib küll teha, et jätta endale ainult üks jope ja ühed saapad ja ülejäänud juba kokku pakkida. Sorteeri üldse kõik oma riided ära ja vii need, mida sa ei kanna, teise ringi poodi. Sorteeri kuivainete kapp ära, korralda ümber külmkapp. Tõsta kogu oma kodus võimalikult palju asju ümber ja viska vanad ja logisebvad asjad ära. Kõige lõpuks tee kõik, mis alles jäi, puhtaks.

Ilusat kevadeootust oma kevadises kodus!

Allikas: She Knows