1. Lase oma mulda testida. Miks osta igasuguseid väetisi, kui neid võib-olla üldse vaja polegi?

2. Täida ära tühjad kohad. Kui su murule on tekkinud tühjad kohad, kus midagi ei kasva, siis võib see olla märgiks, et midagi on valesti. Lase spetsialistidel testida, kas mullaga on kõik korras. Kui jah, siis viska sinna paar muruseemet, et kogu pilt ühtlane oleks.

3. Istuta rohkem taimi. Puud ja põõsad on su aias ilusad. Lisaks sellele aitavad nad võidelda ka veereostuse vastu rohkem kui lihtsalt üks rohuplats. Lisaboonus — enam pole vaja nii palju muru niita!

4. Kasta targalt! Hommikune kastmine, kui maa on veel külm vähendab aurustumist pea 30 protsendi võrra. Lisaks pane kuskile aeda kauss või tünn, kuhu vihmavett koguda. See on hea nipp vee säästmiseks!

5. Turvas teeb lilledele head. Kata lillepeenrad turbaga, nii väldid umbrohu teket ja aitad lilledele vajalikku niiskust hoida.

6. Korista õigesti ja korralikult! Kui tööd tehtud, siis pane kõik tööriistad oma kohale tagasi. Samuti vaata, et kuskile ei jääks vedelema väetisepudeleid või -purke. Lehed ja aseta kompostihunnikusse.

7. Ära karda teadjamatelt nõu küsida. Aianduspoodides töötavad spetsialistid võivad sind tekkinud küsimuste puhul aidata. Nii saad kindel olla, et teed oma aiale kasu, mitte kahju!