Pehmed kangad

Kui räägime viisidest, kuidas kodu seksikamaks muuta, sõltub kõik väga suuresti ka asjadest, mida sa puudutad. Seega, vali magamistuppa kvaliteetne voodipesu ja siidist padjapüürid. Diivanile ja tugitoolidele säti pehmed dekoratiivpadjad ja tekid, mis muudavad kaisus olemise veelgi mõnusamaks.

Pehme valgus

Mitte miski ei tapa romantilist valgust kiiremini kui liiga ere valgus.

Sügavad mustrid

See, kui julged sisutusega riskida, on väga kütkestav. Selle asemel, et turvalist teed minna, valides tagasihoidlikud värvitoonid ja vaevumärgatavad mustrid, proovi hoopis erinevaid mustreid kokku sobitada. Proovi algul jälgida ühte värvitooni, näiteks kombineerides suurt must-valget mustrit väiksemate geomeetriliste mustritega. Tulemus jääb täiuslikult tasakaalus.

Metalsed aktsendid

Koju metalsete aktsentide lisamine on üks lihtsamaid viise, kuidas muuta sisutus pilkupüüdvamaks ja olgem ausad, need sobivad ka põhimõtteliselt kõigega. Kuld, hõbe, pronksjas ja vaskne — need kõik muudavad su kodu glamuursemaks ja seksikamaks.

Nahk ja karusnahk

Kuigi paljud arvavad, et just loomamustrid on seksikad, siis meie arvates on ka tavaline nahk ja karusnahk väga kaunis ning samal ajal ka kaasaegne viis kodule seksikuse lisamiseks.

Rikkalikud juveelidest inspireeritud värvitoonid

Juveelidest inspireeritud värvitoonid ei ole ainult väga trendikad, aga sügavad sinised, rohelised ja lillad toonid sobivad hästi kasutamiseks just magamistubades ja elutubades.

Musta värvi seinad

Kui eelnevalt mainitud värvitoonid pole sinu jaoks, sobib alternatiiviks hästi ka sügavmust. See nõuab sama palju tähelepanu, aga musta on alati seostatud ka kõigi seksikate asjadega. Lisa oma koju dramaatilisust ja romantilisust mati musta värvitooniga.

Värsked lilleõied

Mitte miski maailmas pole romantilisem kui värsked lilleõied, aga ära arva, et sa pead ootama, et keegi sulle need kingiks. Tee endale kingitus ja osta koju erinevaid värskeid õisi.

Romantiline kunst

Kui tahad tuua veelgi rohkem seksikust oma koju, muretse seintele romantilisi kunstiteoseid. Pane neid magamistuppa voodi kohale, elutuppa või kuhugi mujale ruumi, mis vajab rohkem seksikust.

Peegeldavad dekoratsioonid

Sul pole vaja teha endale magamistuppa peeglist lage, aga mõned peeglid siin-seal annavad päris palju juurde. Vali metallist raamidega, romantiliste detailidega ja antiikse kujuga peeglid ning aseta need nii, et sa saaksid aeg-ajalt neist oma armsamat näha.

Allikas: Popsugar