16.03.2015, 15:00
Nutika perenaise retsept: sinepi ja meega kanakintsud tervele perele nelja euro eest
FOTO:
Euro tulekuga on toiduainete hinnad hoolega ülesmäge rühkinud ja rahakotisõbralike roogade nuputamine muutunud veelgi keerulisemaks. Naistekas avaldab sel nädalal koostöös Ajakirjade Kirjastusega retsepte "Nutika perenaise kokaraamatust", mis säästlikult terve pere ära toidavad.
Kanakintsud mee-sinepikastmes
Neljale
Valmistusaeg: 45 minutit
4–5 eurot
Ülimalt kerge vaeva ja lihtsate vahenditega valmiv roog, mida sobib teha just neil puhkudel, kui pole viitsimist toiduga rohkem vaeva näha. Lükkad vormi ahju ja kõik. Samal ajal keedad valmis riisi, tatra või kartulid ning pere või külalised ongi toidetud.
500–600 g kanakintsuliha
200 g mee- ja sinepikastet (Felix)
1 dl vahukoort
soola
pipart
Lao kintsulihatükid õliga määritud ahjuvormi. Raputa üle soola ja pipraga. Sega kaste ja vahukoor ning vala kanatükkidele. Küpseta rooga 180-kraadises ahjus 30–40 minutit, kuni kana on küps.
Nutika perenaise kokaraamatu kohta leiad rohkem infot siit! Uus retsept juba kolmapäeval!