Seega põhjustab sassis ja must magamistuba väsimust ning depressiooni, mis omakorda nõiaringi loob — koristamine muutub iga päevaga aina keerulisemaks. Feng shui kohaselt tähendab see ka seda, et raskemaks muutub romantilise ja õnneliku suhte tekitamine ning hoidmine. Mida sellises olukorras teha?

1. Kaunista oma tuba

Kunstilised, maaliliste loodusvaadetega või lillelised tapeedid on täis positiivset energiat ning mõjutavad suuresti sinu mõttemaailma. Kui sa ümbritsed end piltide, maalide ja ilusate skulptuuridega, siis tunned end ka õnnelikumana. Näiteks mängivad feng shuis suurt rolli pojengid — kui oled vallaline, aseta enda tuppa pilt kaunitest lilledest või paremal juhul hoopis pane suureõielised taimed vaasi. Nii võid kindel olla, et kohtad varsti kedagi erilist!

2. Et võrgutada meest, kasuta rohelist ümarat vaasi, mis on täidetud valgete lilledega.

3. Naise võrgutamiseks sobib valge ümar vaas, kus sees punaõielised lilled.

4. Loo endale mugav ümbrus

Feng shui järgi on mööbli asukohal väga suur mõju meie igapäevasele elule. Näiteks kannab üksikult seisev tool endas sõnumit, et oled vallaline, kuid su elus pole kellegi teise jaoks ruumi. Kui otsid armastust, siis muuda ümbrus mugavaks — kasuta diivaneid ja pehmeid tugitoole. Kui mööbel tundub omavahel olevat harmoonilises suhtes, siis on see selge märk — oled valmis suhteks!

Edelapoolne nurk sinu kodus esinab sinu kodus armastust. Kui sa tahad olla loominguline, siis värvi üks sein selles nurgas olev sein punaseks. Kui see värv on sinu jaoks liiga kirgas, siis vali kollane või valge.

5. Jaga oma ruumi

Selleks, et armastus saaks tulla, vajab ta ruumi. Kui oled üksik, siis tee paar sahtlit asjadest tühjaks. Hoia oma garderoobis paari tühja riidepuud või vannitoas kasutamata hambaharja. Kui näitad, et oled kellegi jaoks valmis, siis tekivad ka soojemad suhted.

6. Tõmba voodi seinast eemale

Kas oled kunagi mõelnud, et kui su voodi on vales kohas, siis see võib su armuelu täiesti kihva keerata? Et hoida ruumis positiivset energiat, aseta voodi nii, et tema mõlemal küljel oleks ruumi kõndimiseks.

7. Muuda oma elu värviliseks

Rahustavad roosakad toonid on magamistoa jaoks nagu loodud. Särtsakas punane toob sisse armastust. Pehmed toonid tõmbavad su ellu ligi õrna ja hoolitsevat partneri, veini- ja veripunane kirgliku kaaslase.

8. Hoia televiisor magamistoast eemal

Voodijalutsis asetsev sinine ekraan ei ole suhtele hea. Miski muu ei tapa romantikat nii nagu seda teeb hilisõhtune televiisorivaatamine. Kui sul on probleeme uinumisega, siis loe parem raamatut ja joo rahustavat teed.

Allikas: The Times of India