Madratsit valides on oluline, et arvesse võetaks nii enda kehakuju kui madratsi omadusi. Kuigi inimeste kehakuju erineb, peab lülisammas külili asendis magades olema sirge, et keha saaks puhkeasendis olles taastuda. Madratsi kõvadust silmas pidades sobivad pehmemad pigem normaalse kehakaaluga inimestele. Mida suurem on kaalunumber, seda kõvema madratsi kasuks tasuks otsustada. Anttila.ee veebipoe laialdasest madratsivalikust leiab igaüks vastavalt soovile endale sobivaima.

Allergikud peaksid samuti vaatama, milliseid materjale on madratsi valmistamisel kasutatud. Näiteks osad Anttila.ee-s saada olevad Sleepwelli madratsid on heakskiidu saanud ka Eesti Allergialiidult − vooderdamiseks mõeldud poroloon on toodetud freoonivabalt ning ei sisalda inimesele kahjulikke aineid.

Juhul kui uut madratsit vaja ei ole, annab vanale uue ilme ja oleku ka kattemadrats, nagu Sleepwelli Top HR-Foam, mis on talvel soe, suvel õhuline ning selles kasutatav vill, puuvill, vatiin ja pealiskangas vastavad rahvusvahelisele Öko-Tex 100 standardile ehk ei sisalda inimesele kahjulikke aineid ja on toodetud keskkonnasõbralikult.

Madratsivaliku lihtsustamiseks vali, millist tüüpi magaja oled ja uuri lähemalt Anttila.ee veebilehelt, kust leiad iga madratsi kohta lisainfot ja sügisele kohased soodsad hinnad.

Kui …

… oled vähkreja

… oled allergik

… nõuad kvaliteeti

… otsid midagi lihtsat ja odavat

… soovid kattemadratsit

Suuremat valikut vaata SIIT.

Anttila.ee pakub võimalust ostu eest tasuda ka järelmaksuga. Vali kodulehelt välja toode, maksa aga hiljem. Kauba kättesaamisel saab tasuda ka sularahas või 20-päevalise maksetähtajaga. Soovi korral toob Eesti Posti kuller paki otse koju. Võimalusi uuri lähemalt meie kodulehelt SIIT.

Jaga
Kommentaarid