RETSEPT | Veel üks pelmeenipitsa, mis lastele hullupööra maitseb

 (13)
Pelmeenid
PelmeenidFoto: Ester Vaitmaa

Naistekas on hetkel käimas lõbus retseptiloos, mille võitja saab auhinnaks vinge pottide-pannide komplekti. Alar saatis oma laste lemmikroa retsepti - tundub, et pelmeenipitsad on meie lugejate seas väga menukad!

Meie pere vaieldamatult parim retsept on pelmeeni pizza.

Vaja läheb:

Suurem pakk pelmeene
Saiakatet suurem pakk
Riivsaia
Õli
Ananassi
Sinki
Tomatit, marineeritud kurki ja värsket mugulsibulat.

Valmistamine on imelihtne!

Võtta keskmine ahjuvorm.
Määrida õliga põhi kokku ja puistada riivsaia õhuke kiht vormi põhja.
Külmutatud pelmeenid valada vormi (ei pea sulatama)
Pelmeenide peale pigistada saiakate ja ajada enam vähem laiali.
Seejärel paned peale tomati viilud kergelt praetud sibula, singikuubikud, ananassi ja marineeritud kurgi seibid, katad kõik riivjuustuga. Sinki põhimõtteliselt ei pea panema, aga see annab sellise mõnusa meki ja aroomi.
Ahjus küpsetad 180 kraadi ja umbes 40minutit.
Põhimõtteliselt võid sinna ükskõik mida peale panna. Kuidas keegi pizzat armastab ja kuidas fantaasia lubab.
Igatepidi tuleb see roog suurepärane ja selle valmistamine on imelihtne. Ja suhteliselt odav.
Proovige järele ja te ei kahetse.

Saada ka oma retsept ja osale võistlusel! Mida osalemiseks tegema pead? Saada meile naistekas@delfi.ee mõni retsept, mille abil valmib maitsev roog, mis meeldib just su lastele või jaga hoopis mõnda head retsepti, mille järgi sinu lapsed ise endale peale kooli maitsva roa valmistavad. Mis põhiline: retsept ei tohi olla kokaraamatust näpatud, vaid päris teie enda oma!

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare