1. Liiga palju pitse ja rüüse

Ära värvi kõiki oma korteri seinu roosaks ja ära riputa igasse mõeldavasse ja mõeldamatusse kohta pitskardinakesi ja tutikestega linikuid. See ei ole seksikas!

2. Ülikooliaegsed fotod seintel

Kas sa tõesti tahad, et kui su uus silmarõõm sulle külla tuleb, küsib ta, et kes see seksikas blondiin siin pildil on? Ka see on halb, kui ta seda ei küsi, aga omaette mõtleb. Eriti halb on veel siis, kui see oled tegelikult sina, aga ta ei aimagi seda.

3. Karvased mänguloomad (eriti voodis)

Me kõik armastame oma vanu mänguasju, aga las nad jäävad mälestustesse… või vähemalt kappi. Valmista oma korter ette kahe inimese vaheliseks armastuseks, kuhu karvased mänguasjad ei kuulu.

4. Perekonnafotod öökapil

Üldse. Mitte. Seksikas.

5. Inspireerivad laused seinal

Eriti halb, kui need on tikitud. Aga ega suurelt seinale kirjutatud “Sa oled ilus!” või “Pilvede all on alati päike!” ka paremad pole — igal juhul jääb sinust mulje kui depressioonieelikust, kes vajab abi, mitte suhet.

6. Kosmeetika- ja hügieenitarbed igal pool laiali

Su silmarõõm ei pea teadma, mida kõike on vaja, et sa selline välja näeks nagu sa näed. Peida oma potsikud ometi kappi silma alt ära.

7. Kulunud voodipesu

Vallalise naise kodus lihtsalt peab olema kvaliteetne, kutsuv ja siidine voodipesu. Küsid “miks”? Sel juhul pole enam midagi teha — sa vist oled juba vanatüdruk...

Allikas: Elle Decor