Iga hea kokk teab, et isegi kõige kaasaegsemad elektrilised söögitegemise riistad ei suuda asendada traditsioonilisi töövahendeid. Sama kehtib ka tööriistakasti kohta - lihtsate tööriistadega suudate nii mõnegi asja ära ajada.

1. Kruvikeerajad (kokku kuus): kolm ristpeaga ja kolm tavalist.
2. Naaskel
3. Sõrghaamer
4. Tellitavad mutrivõtmed (2): väike ja keskmise suurusega
5. Tangid (3): ümara ja kitsa otsaga ning pika varrega
6. Lood
7. Universaalnuga
8. Metallist mõõdulint
9. Väike universaalsaag
10. Kaitseprillid

Peale selle oleks otstarbekas omada naelu, kruvisid, teipi, liivapaberit, kiirliimi.

Elektriliste tööriistade maailm

Elektrilised tööriistad on remontimisel samasugused abimehed kui elektrimikserid ja köögikombainid köögis: te ei vaja neid tingimata töö tegemiseks, aga kui olete kord neid riistu proovinud, et suuda te mõista, kuidas te varem ilma läbi saite. Kui te olete valmis sukelduma elektriliste tööriistade maailma, võiks teile soovitada kahte:

Elektrisaag on möödapääsmatu, kui teil tuleb puitu töödelda. Juhtmeta drell on hea abimees kõikvõimalikel kodustel remonditöödel. Selleta on tõepoolest raske hakkama saada. Drellpuure on väga erinevaid, aga kõige käepärasemad on mitme erineva kiirusega puurid, mis võimaldavad paremat kontrolli tegevuse üle. Drelli ostmisel kontrollige, kui kaua aku laadimiseks aega kulub. Kui drell töötab patareidega, ostke varupatareid.

Aga nii nagu gourmet-kokkadel on väga erilised tööriistad, nii on ka kodustel meistrimeestel. Oskuste kasvades muutuvad ka teie tööriistad keerulisemaks. Ostke asju juurde sedamööda, mil te neid vajate. Kui teil on plaanis hakata tapeeti panema, hankige tapeetimise tööriistad jne. Hüva haamerdamist!