1. Eemalda kruusidelt plekke

Tead küll neid koledaid kohvi- ja teerante, mis kruusi seest enam maha tulla ei taha. Pane svammi peale natuke küünelakieemaldajat, nühi veidi ja tass on nagu uus!

2. Eemalda põrandalt kriime

Küünelakieemaldajaga saab väga edukalt eemaldada jalanõude hõõrutud kriime laminaat-, kivi- ja betoonpõrandalt. Puidu peal ära küünelakieemaldajaga eksperimenteeri.

3. Valgenda tosse ja tenniseid

Tenniste valge kummitalla saab küünelakieemaldajasse kastetud riidetükiga nühkides säravalt puhtaks. Valged tossud saad samal viisil särama lüüa.

4. Eemalda veekindla markeri jälgi

Ka kõige tõrksamad markerijäljed saad küünelakieemaldaja abil seinalt või ka käte pealt maha.

5. Puhasta žilette

Igasugustest seebi- ja karvatortidest oma raseerijal saab lahti neid ettevaatlikult küünelakieemaldajaga puhastades. See ka desinfitseerib raseerijat, nii et see ei lähe rooste ja kestab kauem.

6. Eemalda purgisilte

Sildid ja liimijäljed on purkidelt ja pudelitelt tõrksad maha tulema. Kasta nõudepesusvammi karedam pool küünelakieemaldajasse ja saad väikese nühkimise abil neist lahti.

7. Eemalda klaasilt värvi

Kui värvid aknaraame ja värv läheb klaasile, siis kata värvine klaas kohe küünelakieemaldajaga. Lase viis minutit mõjuda ja tõmba klaas puhtaks.

8. Puhasta klaviatuuri

Eriti efektne jääb tulemus, kui sul on valget värvi klaviatuur. Kasta vatitikk küünelakieemaldajasse ja hakka aga puhastama — klaviatuur saab säravaks ja bakterivabaks ning näeb välja nagu uus!

Allikas: Better Housekeeper