Sarnaselt viimastele trendidele nii moe, tehnoloogia kui ka disaini maailmas, on ka definitsioon feng shuist pidevalt muutumises ja ka su kodu peaks nende muutustega kaasa minema. Väsitav, või mis? Lihtsalt, feng shui meistriks saamine nõuab aastatepikkust kogemust ja pidevat harjutamist.

Kui soovid aga pisut head harmooniat oma koduseinte vahele tuua, siis piisab ka neist lihtsatest soovitustest:

1. Loobu ebavajalikust kraamist ja eriti neist asjadest, mis on halva energiaga (eelmistest suhetest, purunenud sõprustest, nõmedatest töökohtadest).

2. Kui soovid oma kodu stressoritest vabastada, pole selleks ühtegi paremat viisi kui tuua oma koju mõni taim. Feng shui õpetuse järgi peaks meie kodudes olema võimalikult palju loodust ja just seda taimed ju esindavadki. Küll aga soovitame sul valida need taimed, millel on pehme ja ümar väljanägemine.

3. Lase värsket õhku tuppa ehk ava aknad ja lase tuuleiilil läbi toa liikuda. Tõmba akendelt kardinad eest kohe, kui hommikul ärkad, sest naturaalne valgus rahustab, teeb õnnelikuks ja lisab su päeva ka produktiivsust.

4. Muuda kodu soojaks kohaks, kuhu on hea tulla, lisades näiteks mõne ilusa vaiba või padjad.

5. Ideaalses maailmas peaks su kodu igas toas olema hea feng shui, aga kui saad muuta ainult ühte tuba, olgu selleks su magamistuba. Pööra tähelepanu oma magamistoa üldmuljele ehk sellele, kuidas sa ise end seal tunned ja kuidas sealsed värvid sulle mõjuvad.

6. Too esile oma suhted ehk kui elad näiteks koos kallimaga, lisa koju fotosid teist kahest ja just ajast, mil alles hakkasite teineteisse armuma.

Allikas: Apartment Therapy