1. Pööra tähelepanu valgustusele

Asenda lambid, mida sa kunagi põlema ei pane sellistega, mis su koju soojust toovad. Kui sa ei ole laevalgustuse fänn, siis leia endale sobiv põranda- või laualamp.

2. Vaata kriitilise pilguga üle oma köök

Köök on koht, kus kõik peaks olema harmoonias ning tasakaalus. Söögivalmistamine ei tohiks kunagi toimuda kohas, kus on sinu jaoks negatiivne energia või lihtsalt ebamugav olla. Esmalt võta ette koristus ja organiseerimine. Kasuta ära kõik sahtlid ja riiulid, leia asjadele oma koht.

3. Haara oma pliidi üle kontroll

Paljudes korterites asub pliit vastu seina, seal taga toimetades vaatad sa seega enamuse ajast lihtsalt tühja pinda. Haara kontroll — aseta pliidi taha seinale peegel! Nii võtad feng shui tarkuste järgi ohjad enda kätte.

4. Puhasta aknaid

Ära oota, et su korteriomanik sulle mustade akende kohta märkuse teeks. Lase valgust ja rõõmu tuppa — puhasta oma aknad! Need on kui silmad välisesse maailma, miks neid siis hägusena hoida?

5. Ka esik on oluline

Su külalised (ja tegelikult ka sina) saavad oma esimese emotsiooni just esikusse astudes. Korras ja puhas esik tõmbab endale ligi head energiat — nii tunned sa ise ja tunnevad ka teised end hästi vastuvõetuna ja mugavalt.

Allikas: Open Spaces Feng Shui