1. Enneta ummistusi

Kui oled teinud oma lemmikloomale vanni, siis lase vesi vannist välja joosta nii, et teraskäsn on äravooluaugu ees. Võid kasutada seda nippi ka enda puhul — kui sul palju juukseid peast langeb. Käsn püüab karvad kinni. Ära ainult käsna sealt ära võtmast unusta, sest see võib rooste tekkimist soodustada.

2. Lihvi puitu

Liivapaberiga ei saa igale poole ligi, näiteks nikerdatud lauajalgadelt on väga raske sellega värvi eemaldada. Katseta teraskäsna — lisaks lihvimisele saad sellega eemaldada ka nikerduste ja üldse ebatasaste pindade pealt värvipritsmeid.

3. Pane augud kinni

Aukudesse, kust juhtmed-voolikud läbi seina lähevad või ventileerimisaukudesse tasub panna teraskäsnu, sest neist ei suuda hiired ennast läbi närida.

4. Puhasta auto velgi

Teraskäsnaga saad valuveljed palju puhtamaks ja säravamaks kui mingi tavalise harja abil. Kasuta käsnal ka nõudepesuvahendit ja tulemused on imelised.

5. Puhasta kingi

Teraskäsnaga saab edukalt eemaldada pori ja soolajälgi erinevast materjalist (näiteks seemisnahast) kingadelt. Proovi alguses õrnalt, sest mõnelt materjalilt võib teraskäsn värvi või läike maha hõõruda, aga kui näed, et midagi ei juhtu, siis tegutse juba julgemalt edasi — saad oma kingad ilmselt puhtamaks, kui oleksid arvanud.

Allikas: Woman's Day